VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Linda-Lotta Lehtoranta teki sopimuksen Korisliigaan

17.1.2018 - 23:42:32


Koripalloilija Linda-Lotta Lehtoranta, 26, tekee paluun vaikeiden loukkaantumisten jälkeen kotiseudulleen Kotkaan. Naisten Korisliigan Peli-Karhut ja 178-senttinen Lehtoranta ovat tehneet pelaajasopimuksen.

Lehtoranta pelasi edellisen kerran PeKassa kaudella 2012-13. Sen jälkeen hän on luonut uraa kansainvälisillä pelikentillä: Saksassa, Tshekissä ja Belgiassa. Hän on kärsinyt loukkaantumisista.

– Erityisesti henkisesti kuntoutus on ollut raskas matka. Kuntoutus ei vielä ole ohi, vaan se tulee jatkumaan, vaikka parketille palaankin. Paljon on töitä vielä edessä. Paluuta kentälle odotan innolla kuin pikkutyttö, mutta samalla se myös jännittää. Ei ole hetkeen tullut peliä pelattua, ja on vähän erilaista pelata treeneissä kuin oikeassa matsissa, Lehtoranta kertoo.

– Mutta tämä on minulle hyvä paikka aloittaa pitkän ja vakavan loukkaantumisen jälkeen. Uskon ja toivon, että pystyn heitä auttamaan parhaani mukaan. Eihän tässä joukkueena muuta tavoitetta voi olla kuin mestaruus.

Suomen mestaruuden kaudella 2010-11 PeKassa voittanut Lehtoranta on Suomen naisten maajoukkueen vakiotakapelaaja. Hänen tililtään löytyy 53 maaottelua 5,8 pisteen keskiarvolla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Kärpät riehuu Tampereella

17.1.2019 19:04:48