KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tshekki tukevasti lohkokärjessä, Susijengillä vielä kaikki auki MM-karsintalohkossaan

24.2.2018 - 13:43:38


Tshekki jatkoi tappiottomia koripallon MM-karsintapelejään perjantai-iltana nousemalla 16 pisteen takaa vierasvoittoon Bulgariasta. Voitollaan Tshekki tarrasi tukevan sijan paikasta vuosien 2018-19 MM-jatkokarsinnoissa, kun taas Susijengin, Islannin ja Bulgarian välillä kaikki on vielä auki. Sunnuntain kotiottelu Bulgariaa vastaan nouseekin Susijengin osalta arvoon arvaamattomaan.

Voitettuaan kolmessa ensimmäisessä karsintaottelussaan Islannin (89-69), Suomen (64-56) ja Bulgarian (78-76) on Tshekki jo lunastanut paikkansa vuosien 2018-19 MM-jatkokarsinnoissa.

Tshekki komeilee lohkon kärjessä kolmella voitolla yhtä monesta ottelusta, kun taas Islanti, Bulgaria ja Susijengi ovat kukin voittaneet yhden kolmesta ottelustaan. Voitot ovat menneet ristiin, sillä Susijengi on päihittänyt Bulgarian, Bulgaria Islannin ja Islanti Susijengin.

Tshekilläkin riittää vielä jännitettävää. Joukkue matkustaa seuraavaksi Reykjavikiin kohtaamaan Islannin, joka sai hengen päälle viimeisellä neljänneksellä Susijengiä vastaan. Koska Tshekin voittomarginaalit Susijengiä ja Bulgariaa vastaan olivat pienet, joukkueella on vielä kosolti työtä tehtävänään varmistaakseen itselleen riittävät lähtöpisteet MM-jatkokarsintoihin.

Susijengillä on puolestaan sunnuntaina edessä tärkein maaottelunsa vuosiin.

Voittamalla Bulgarian Helsingin Jäähallissa Susijengi tarraisi elintärkeän toisen karsintavoiton sekä varmistaisi olevansa Bulgarian edellä, mikäli karsintalohkon loppusijoituksissa kaksi joukkuetta ovat tasavoitoissa. Samalla Susijengi säilyttäisi mahdollisuutensa pelata tiensä vielä jopa lohkovoittoon asti.

Häviämällä Bulgarialle Susijengi ajautuisi puolestaan pakkovoittotilanteeseen ensi kesän maaotteluissa Tshekkiä ja Islantia vastaan.

Lindbom: ”Sunnuntaina haetaan voitto”

Susijengin onnistujiin perjantaina Islannissa kuulunut Carl Lindbom osasi analysoida tuoreeltaan vierastappioon johtaneet syyt juuri ennen paluulennolle nousemistaan.

- Meillä oli paljon ongelmia heikon puolen avussa ja palloskriinin puolustamisessa. Hyökkäyksessä Islannin kova puolustuspelaaminen passivoi meidät ja Islanti vei aivan liian suuret määrät hyökkäyslevypalloja. Taisteltiin kovaa, mutta se ei liittänyt, Lindbom kuittasi Koripalloliiton tiedotteessa.

- Islanti-peli on nyt pakko unohtaa nopeasti. Nyt mennään kotiin, palaudutaan ja treenataan ja sunnuntaina haetaan voitto.

Bulgaria-otteluun lähdettäessä Lindbom heittää pallon Susijengin kuuluisan kuudennen pelaajan suuntaan.

- Me tarvitaan jokaista faniamme sunnuntaina Jäähalliin huutamaan Bulgariaa kumoon. Olemme saaneet vaikeilla hetkillä monesti energiaa faneistamme, ja nyt heidän apunsa on todella tarpeen.

Susijengi ja Bulgaria kohtaavat Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 25.2. klo 18:30. Suosittelemme saapumaan otteluun riittävän aikaisin ruuhkien välttämiseksi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote. Kuva: FIBA Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52