NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koirankopista päässyt Petteri Koponen hienossa iskussa Barcelonan paidassa

11.3.2018 - 23:03:41


Petteri Koponen oli jälleen Barcelonan kantavia voimia Barcelonan voittaessa arkkivihollisensa Real Madridin Espanjan liigan ottelussa. Jamar Wilson sen sijaan pääsi tuulettamaan voittoa Ranskan liigan kaikkien aikojen ennätysyleisön edessä, Anton Odabasi teki uuden piste-ennätyksensä Turkissa ja Sasu Salinin heittokäsi oli kuumana Espanjassa.

Barcelona otti maukkaan voiton kaadettuaan sarjakärki Real Madridin El Clisicossa 94-72 (45-29). Koponen heitti Barcelonalle 10 pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Barcelona on sarjassa toisena 15 voitolla ja seitsemällä tappiolla.

- Kova voitto! Koko ajan tuntuu, että meidän peli vähän paranee ja jatkamme hyvää puolustamista ja se on se avain. Hyökkäyspäässä meillä löytyy taitoa, niin usein löydämme ratkaisun, mutta uuden päävalmentajan myös puolustamme paljon paremmin, 26,5 minuuttia ottelussa urakoinut Koponen kertoi pelin jälkeen.

- Ja itsekin sain aika paljon vastuuta, Koponen iloitsi.

Koposen vastuu on noussut Barcelonan vaihdettua valmentajaa.

Salin pääsi niin ikään juhlimaan voittoa, kun Malaga murskasi kotonaan Gipuzkoan 114-88 (59-41). Salin oli tarkkana kolmen pisteen viivan takaa upottaen viidestä yrityksestään neljä keskelle. Kahdentoista pisteen lisäksi Salin otti yhden levypallon ja antoi neljä syöttöä. Unicajan sijoitus sarjassa on viidessä, kun se on voittanut 14 peliään ja hävinnyt kahdeksan.

Wilson pääsi pelaamaan Ranskan liigan kautta aikain suurimman yleisömäärän edessä, kun 15 220 katsojaa pääsi todistamaan Nanterren ja ASVEL Lyon-Villeurbannen välistä jännitysnäytelmää. Ottelun ratkesi dramaattisesti pelikellon ollessa jo täynnä Lyon-Villeurbannen Nicolas Langin vapaaheittoihin. Langilla olisi ollut mahdollisuus tuoda vierasjoukkue tasoihin onnistumalla molemmissa vapaaheitoissaan, mutta toinen vapari jäi lyhyeksi ja näin Nanterre pääsi juhlimaan 81-80 (38-46)-voittoa. Wilson heitti ottelussa seitsemän pistettä, otti yhden levypallon, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kertaalleen. Voitolla Nanterre paranteli tilastojaan jotka näyttävät nyt 13 voittoa ja yhdeksää tappiota. Nanterre on sarjassa neljäntenä.

Odabasi sai vastuuta yli 21 minuuttia ja kiitti siitä 10 pisteen ja kahdeksan levypallon muodossa. Odabasin loistopelistä huolimatta Trabzonspor joutui tunnustamaan Anadolu Efesin paremmakseen 91-98 (46-51). Trabzonspor on sarjassa 12. Se on voittnut tällä kaudella seitsemän ottelua ja hävinnyt 13.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

20.3.2019 07:00:12