NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Naisten koripallomaajoukkueen pelaajilla runkosarjat päätöksessä Ruotsissa ja Saksassa

18.3.2018 - 23:49:59


Saksan ja Ruotsin koripallosarjoissa saatiin runkosarjat pelattua viikonlopun aikana. Annika Holopainen ja Anni Mäkitalo jatkavat kausiaan Bundesliigan pudotuspeleissä. Evita Iiskola sekä Camilla Grönberg taistelevat noususta Bundesliigaan. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin kausi jatkuu pudotuspeleissä.

Holopaisen Wasserburg sijoittui runkosarjassa toiseksi ja päätti runkosarjan 89-75 (43-35)-voitolla Saarlouisista. Holopaisen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo. Holopainen tilastoi runkosarjassa keskimäärin 6,7 pistettä ja 2,6 levypalloa.

Mäkitalon Donau-Ries päätti runkosarjan 60-66 (35-39)-tappioon Marburgille. Mäkitalo kirjautti tilastokirjoihin viisi pistettä ja yhden levypallon. Mäkitalo merkkautti runkosarjassa keskiarvoikseen 4,4 pistettä, 2,1 levypalloa ja 1,2 syöttöä. Donau-Ries sijoittui runkosarjassa kuudenneksi 11 voitolla ja 11 tappiolla.

Evita Iiskolan Osnabrück Panthers oli jo varmistanut kakkosbundesliigan pohjoislohkon voiton, mutta klaarasi vielä päätösottelussaan Opladenin 73-66 (40-27). Iiskola hääri tehokkaana viimeistellen yhdeksän pistettä ja napaten kolme levypalloa. Alkuvuodesta joukkueeseen siirtynyt Iiskola tilastoi kahdeksassa pelaamassaan ottelussa keskimäärin 6,0 pistettä, 2,6 levypalloa ja 1,8 syöttöä.

Etelälohkossa Grönbergin Bad Homburg päätti runkosarjan jo viime viikonloppuna, ja joukkue sijoittui runkosarjassa lopulta toiseksi. Sophie Weckströmin Speyer-Schifferstadt säilytti niukasti sarjapaikkansa, vaikka se hävisi päätöskierroksen ottelussa Jahn Münchenille 65-87 (30-44). Weckström tilastoi monipuolisesti 11 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä sekä kolme riistoa.

Kesken kauden joukkueeseen siirtynyt Weckström kirjautti tilastokeskiarvoikseen kahdeksassa pelissä 15,4 pistettä, 2,9 levypalloa ja 3,1 syöttöä. Speyer-Schifferstadt sijoittui sarjassa yhdeksänneksi tasapistein Bambergin ja Wasserburg II:n kanssa. Speyer-Schifferstadt oli kuitenkin parempi joukkueiden keskinäisessä vertailussa, ja näin se säilytti sarjapaikkansa.

Pelanderin Norrköping pelasi viimeisessä runkosarjan ottelussa Uumajaa vastaan ja joutui taipumaan 65-73 (41-35)-lukemin. Pelander kasasi kahdeksan pistettä, kahdeksan levypalloa ja yhden syötön. Pelander ehti kuudessa runkosarjan ottelussa tilastoida keskimäärin 9,7 pistettä ja 8,3 levypalloa. Norrköping sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi kahdeksalla voitolla ja 14 tappiolla.

Lähde: Koripalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!