NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salin ja Koponen loistivat parhaina pistemiehinä keskinäisessä ottelussa

15.4.2018 - 23:22:35


Koripalloilija Sasu Salin pääsi jälleen paukuttelemaan Petteri Koposelle henkseleitään, kun Malaga päihitti Barcelonan jo neljännen kerran tällä kaudella. Susijengin tähtikaksikko oli ilmiliekeissä tykittäen peräti yhdeksän kolmen pisteen heittoa sisään ja molemmat olivat myös joukkueidensa parhaat pistemiehet.

Barcelona kiri Malagan 17 pisteen taukojohdon kiinni ja käväisi päätösneljänneksellä johdossa, mutta Malaga pystyi kuitenkin pitämään pintansa loppuun asti napaten tärkeän 80-78 (44-26)-voiton. Salin loisti Malagan pistetykkinä, kun hän upotti kuudesta kolmen pisteen heittoyrityksestään viisi sisään ja keräsi yhteensä 16 pistettä. Tilastot kaunistuivat myös yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Koponen teki niin ikään jälleen tarkkaa työtä sukittamalla kolmen pisteen heittonsa 4/5 ja kasasi 14 pistettä, yhden levypallon ja kolme syöttöä. Barcelona on sarjassa kolmantena ja Malaga viidentenä.

LEB Orossa Roope Ahosen 14 pistettä eivät riittäneet Ourenselle voittoon Barcelonan kakkosjoukkuetta vastaan. Barcelona oli kotonaan vahvempi 83-69 (49-29)-numeroin. Ahosen tilastoihin lisättiin myös neljä levypalloa, yksi syöttö ja kaksi riistoa. Ourense on sarjassa 11.

Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt oli lähellä yllättää sarjakärki Bayern München, mutta Bayern nousi päätösneljänneksellä 87-83 (37-41)-voittoon. Huff urakoi puoli tuntia ja kasasi sinä aikana neljä pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Frankfurt on sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena.

Gerald Lee Junior ei pelannut, kun Maccabi Ashdod jatkoi vahvaa menoaan Israelin liigassa voittamalla kotikentällään Maccabi Haifan (43-28). Ashdod on sarjassa kolmantena.

Lähde: Koripalloliiton tiedote. Kuva: FIBA Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!