NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Susijengin valmentaja ylistää: "Meillä on tällainen tilanne mistä olemme haaveilleet"

23.5.2018 - 19:53:24


Suomen koripallomaajoukkueen apuvalmentaja Lassi Tuovi on seurannut innolla suomalaispelaajien otteita seurajoukkueissaan.

Tuovi on enemmän kuin tyytyväinen siitä, että suomalaispelaajat ovat menestyneet laajalla rintamalla. Muun muassa Lauri Markkanen loistaa NBA:ssa, Sasu Salin ja Petteri Koponen Espanjassa sekä Jamar Wilson Ranskassa. Lisäksi monet muut ovat loistaneet hieman pienemmissä sarjoissa.

- Meillä on tällainen tilanne mistä olemme haaveilleet ja sieltä on tulossa vielä tosi hyviä pelaajia. Aiemmat pioneerit ovat avanneet portit ja nyt seuraavat nuoret pelaajat ottavat sitä vastuuta. Sitä on ollut tosi kiva seurata sekä valmentajana että ihan korisfanina, hehkuttaa Tuovi Koripalloliiton tiedotteessa.

Susijengillä on herkullinen tilanne, kun Suomella on mukana MM-karsintojen alkulohkon kahdessa viimeisessä ottelussa Markkanen, Koponen ja Salin – eli kolme suurinta tähteä. Suomi ottaisi lohkovoiton haltuunsa voittamalla molemmat ottelut.

- Saamme näihin kahteen peliin hieman eri joukkueen kuin aikaisempiin peleihin ja se tuo mukanaan pelillisesti hieman uusia asioita. Kahdella voitolla saisimme hyvät asetelmat jatkolohkoa ajatellen ja meillä on sopivasti hampaankolossa Tshekkiä ja Islantia vastaan, Tuovi jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!