VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsi sai revanssinsa Suomen 20-vuotiaista miehistä

20.6.2018 - 21:30:32


Eilen Ruotsin peitonnut Suomen 20-vuotiaiden miesten koripallomaajoukkue joutui tänään toteamaan länsinaapurin paremmakseen Töölön Kisahallissa loppunumeroin 75-91 (31-41).

Ensimmäinen puoliaika oli miltei toisinto eilisestä, kun Ruotsi repäisi puoliaikaan mennessä kaksinumeroisen johdon 31-41.

– Jostain syystä kaivettiin itsemme kuoppaan jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Viimeistely oli heikkoa ja sitä kautta Ruotsi pääsi urheilemaan vapaalla kentällä. He saivat liian paljon helppoja koreja: joko lay-upeja tai vapaaheittoja, Suomen päävalmentaja Jyri Lehtonen kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomalaisten tavoitteena oli saada samanlainen ryminä aikaiseksi kuin eilen Tikkurilassa, mutta tällä kertaa Ruotsi tuli tauolta takaisin parketille ketunhäntä kainalossa. Vierasjoukkue vetäisi puoliajan alkumetreillä 15-0-juoksun, jota ei katkaissut edes Suomen aikalisä. Hurjan korijuhlan vauhdeilla Ruotsi kirmasi selkeään voittoon saakka.

– Jos yleisesti ottaen näitä kahta peliä ajattelee, niin kahdeksasta jaksosta neljä olimme sillä tasolla, millä pitäisi. Neljä jaksoa oli vielä liian huonoa, Lehtonen analysoi.

Suomelta ainoa yli kaksinumeroisiin pistelukemiin yltänyt oli Edon Maxhuni, joka säkitti 22 pistettä ja tarjoili neljä syöttöä. Maxhunin lisäksi Sudenpennuista erottuivat edukseen Aapeli Syrjämäki (4/4), Joona Airenne (6/3) ja Aleksi Liukko (3/5).

Ruotsin ykkönen oli eilisen tapaan loistava Elijah Clarance, joka tehtaili 28 pistettä, neljä syöttöä ja neljä riistoa.

Suomen 20-vuotiaat miehet palaavat takaisin sorvin ääreen ensi viikolla, kun joukkue matkustaa kovatasoiseen turnaukseen Kroatiaan kohtaamaan isäntämaan lisäksi Slovenian ja Saksan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!