NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen 18-vuotiaille korispojille karvas tappio Italiasta

19.7.2018 - 08:23:41


Suomen 18-vuotiaiden poikien Italian Campobassossa pelattu neljän joukkueen turnaus päättyi tappioon, kun isäntäjoukkue Italia vei tiukan kamppailun 68-63 (32-30).

Tunnelmasta ei ollut puutetta, kun PalaVezzierin piskuiset lehterit notkuivat ahtautuneesta yleisöstä. Suomi ja Italia tarjoilivat hopealautaselta hienon ottelun, jossa nähtiin 14 johtoaseman muutosta ja seitsemän tasatilannetta.

– Valtavan hieno urheilutapahtuma. Itseä ja poikia harmittaa vietävästi häviö, mutta samalla on se tunne, että olemme etuoikeutettuja, koska saamme näitä pelejä pelata, Suomen päävalmentaja Jyri Lohikoski kommentoi Suomen Koripalloliiton tiedotteessa.

Näytti jo pitkään, että ottelun voittoja menee hutunkeitoksi, mutta viimeisen viiden minuutin aikana Italia veti pidemmän korren – vaikka Suomella oli kaikki mahdollisuudet voittoon saakka.

– Tässä tullaan siihen urheilun yhteen hienoimpaan, mutta samalla myös raadollisimpaan puoleen. Aika vähän muistetaan yleisurheilussa niitä, jotka ovat loppusuoralla mukana, Lohikoski aloitti.

– Tässä on meidän 18-vuotiaiden poikien maajoukkueohjelman seuraava haaste. Olemme päässeet sille tasolle, että pystymme pelaamaan ketä tahansa vastaan tasaisia otteluita, mutta iso askel on oppia voittamaan nämä pelit.

Suomi sai onnistumisia laajalta rintamalta, mutta erityisesti tasoaan nostanut Erik Sajantila (11/7) ja vaihtopenkiltä Oscar Storgård (12/0) ansaitsivat päävalmentajan hatunnoston. Kaksinumeroisille pistelukemille itsensä heitti myös Jesper Granlund (14/1).

Suomi pelaa seuraavan kerran jo lauantaina 21. heinäkuuta, kun Suomen vieraaksi Kisakallion Susi Training Centeriin saapuu Kroatia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!