NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Chicagolle tappio - Bulls-luotsi päivitti Lauri Markkasen tilannetta

8.11.2018 - 06:30:04


Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi tappion New Orleans Pelicansin hallissa koripallon NBA-liigassa keskiviikkona. Kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa katkaissut New Orleans löi Chicagon 107-98.

Zach LaVine oli 22 pisteellään jälleen Chicagon ahnein. Jabari Parker saalisti 20 pistettä ja 13 levypalloa. Tulokassentteri Wendell Carter Jr kirjautti tililleen 17 pistettä, 11 levypalloa ja kolme blokkia.

Chicagon riveistä puuttuivat edelleen Markkanen, Kris Dunn, Bobby Portis ja Denzel Valentine. Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg päivitti Markkasen tilannetta ennen ottelua.

- Markkanen otti muutamia heittoja tänään. Hän ei ole vielä valmis kontaktiin, mutta oli hyvä nähdä hänen heittelevän vähän. Tärkeintä on se, että hänellä ei ollut mitään kipuja ja hän jatkaa aktiivisuutensa nostamista, Hoiberg kertoi Bullsin twitter-tilillä.

New Orleansin supertähti Anthony Davis tilastoi 32 pistettä, 15 levypalloa, seitsemän syöttöä ja neljä blokkia. Jrue Holiday lähenteli tripla-tuplaa kerättyään 17 pistettä, 10 levypalloa ja yhdeksän syöttöä. Viime kaudella Chicagosta hankittu Nikola Mirotic tuskaili heittonsa kanssa ja jäi yhdeksään pisteeseen, mutta kahmi kouriinsa 15 levypalloa.

Chicagon saldo on nyt kolme voittoa ja yhdeksän tappiota. New Orleansilla on viisi voittoa ja kuusi tappiota.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50