NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Korisliiga-joukkue hankki pelaajan, jolla on potentiaalia nousta NBA:han – "Uskomaton talentti"

17.1.2019 - 16:13:05


Miesten Korisliigassa pelaava BC Nokia on tehnyt sopimuksen jenkkipelaaja Jalek Feltonin kanssa. Näädät tiedotti siirrosta verkkosivuillaan.

Felton on todellinen huippulupaus, jonka mediajätti ESPN on arvioinut viiden tähden pelaajaksi ja ikäluokkansa 28. lupaavammaksi pelaajaksi. Hän pelasi viime kaudella North Carolinan yliopistossa, mutta nuorukaisen pelit päättyivät kesken kauden, kun yliopisto päätti sulkea Feltonin pois joukkueen toiminnasta. Syytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Felton solmi kesällä sopimuksen slovenialaisen Olimpija Ljubljanan kanssa. Hän pelasi Slovenian pääsarjassa ainoastaan kaksi ottelua kirjaten keskimäärin 5,5 pistettä, 1,0 levypalloa ja 1,0 syöttöä.

- Kun seurajohto kysyy, että haluaisitko valmentaa NBA-potentiaalin omaavaa nuorukaista, niin kyllä siinä valmentajana innostuu erittäin mielenkiintoisesta mahdollisuudesta, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo seuran verkkosivuilla.

- Jos haluamme antaa itsellemme mahdollisuuden pudotuspeleissäkin otteluita voittaa, niin tarvitsemme x-factoria, jolla on potentiaali ratkoa pelejä jopa Korisliigan huippujoukkueita vastaan. Tässä tilanteessa meillä oli mahdollisuus tälläiseen "high-risk, high-reward" -ratkaisuun ja nyt ei ainakaan mielenkiintoa tule keväästä puuttumaan!

Felton päätyi Nokialle saman agenttitoimiston (Entersport Management) kautta kuin Vincent Council, jonka kehitykseen oltiin erittäin tyytyväisiä.

- Jalek on uskomaton talentti, jolla on suuri potentiaali pelaajana. Meille tärkeää on, että lahjakas pelaaja päätyy oikeanlaiseen ympäristöön. Me uskomme, että BC Nokia ja Ville Tuominen pystyvät antamaan Jalekille eväät maksimoida potentiaalinsa ja saada hänen ammattilaisuransa käyntiin, Entersport Managementin Reed Nopponen kommentoi.

BC Nokia tiedotti samalla, ettei tryoutilla ollut Johnathan Hudson jatka joukkueen vahvuudessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!