NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Markkasen Chicago Bullsilla ei ollut onnea - New Orleans Pelicans saa Zion Williamsonin

15.5.2019 - 04:00:12


Lauri Markkasen Chicago Bullsilla ei ollut onnea koripallon NBA-liigan draft-arvonnassa tiistaina. New Orleans Pelicans nappasi ykkösvuoron tämän kesän NBA:n varaustilaisuudessa.

Chicagolla oli neljänneksi parhaat mahdollisuudet saada ykkösvarausvuoro. Bullsin 12,5 prosentin todennäköisyys ei osunut kuitenkaan kohdalle. Chicago varaa numerolla seitsemän.

New Orleansin vain kuuden prosentin todennäköisyys sen sijaan osui kohdalle. Pelicans saa näin oikeuden varata Duken yliopiston superlupaus Zion Williamsonin.

Onni iski New Orleansille hyvään aikaan, eikä pelkästään Williamsonin takia. Pelicansin supertänti Anthony Davis on vaatinut siirtoa toiseen seuraan. Davisin sopimus päättyy kesällä 2020 eikä hän aio jatkaa New Orleansissa.

Memphis Grizzlies varaa kakkosena, New York Knicks kolmantena, Los Angeles Lakers neljäntenä, Cleveland Cavaliers viidentenä ja Phoenix Suns kuudentena ennen kuin on Chicagon vuoro.

NBA:n runkosarjan kolmella huonoimmalla, New Yorkilla, Clevelandilla ja Phoenixilla oli parhaat mahdollisuudet ykkösvarausvuoroon. Kaikilla kolmella seuralla oli 14,0 prosentin todennäköisyys voittaa draft-arvonta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!