NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Torontossa joudutaan jännittämään vielä hetken aikaa - Raptorsin supertähti ei paljasta vielä aikomuksiaan

19.6.2019 - 09:40:56


Juhlat ovat jatkuneet jo lähes viikon päivät. Toronto Raptors sinetöi seuran historian ensimmäisen koripallon NBA-liigan mestaruuden viime viikon torstaina.

Nyt Torontossa joudutaan jännittämään tulevaisuutta. Raptorsin ykköstähdestä ja NBA-finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valitusta Kawhi Leonardista on tulossa täysin vapaa pelaaja vajaan kahden viikon päästä.

- Minä tulen käyttämään tähän (päätökseen) oikean määrän aikaa. Ei siihen tarvita kovin montaa päivää. Katsotaan, mitä tapahtuu. Kun se hetki tulee, niin katsomme kaikki asian hyvät ja huonot puolet, Leonard kertoi NBA:n verkkosivuilla.

Ilmeisesti Kanadan ilmasto ei ole yksi niistä huonoista puolista. Raptors hankki Leonardin vuosi sitten texasilaisesta San Antonio Spursista.

- Oli hyvä kokea luontoäiti ja kaikki neljä vuodenaikaa. Tämä oli loistava kokemus. Kaikki ihmiset kentän ulkopuolella olivat hienoja. Oli hauska tavata faneja ja kanadalaisia, Leonard hehkutti.

Mestaruus ja finaalien MVP-palkinto olivat kummatkin Leonardille uran toiset. Hän juhli ensimmäistä mestaruuttaan San Antoniossa 2014.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!