NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen 20-vuotiaiden miesten EM-urakka alkaa perjantaina Portugalissa

11.7.2019 - 22:15:28


Suomen 20-vuotiaiden miesten B-divisioonan EM-kisat alkavat perjantaina 12.7. Portugalin Matosinhosissa. Sudenpentujen ensimmäinen koetinkivi on Albania, jota vastaan suomalaiset pelaavat myöhäisottelussa kello 22:30 Suomen aikaa.

Suomen valmistavat maaottelut alkoivat reissulla Puolaan, josta tuliaisina kotiin lähti kaksi tiukkaa ottelua, joista jälkimmäisessä Sudenpennut ylsi voittoon saakka. Sen jälkeen joukkue on kohdannut kolmesti Portugalin – kahdesti kotikamaralla Salohallissa ja kerran kisapaikalla Matosinhosissa. EM-kisoja isännöivä Portugali on voittanut jokaisen kolmesta ottelusta. Keskiviikkona Sudenpennut pelasi vielä scrimmagen samoihin kisoihin valmistautuvan Ruotsin kanssa.

– Lukuun ottamatta Portugalia vastaan pelattua vieraspeliä olemme koko ajan kehittyneet ja olleet hyvä niissä asioissa, mitä olemme harjoitelleet. Valmiita emme ole vielä kohtaamaan kaikkea mahdollista, mutta joka tapauksessa joukkueen pitää kehittyä turnauksen aikana, jos haluamme pitkälle, Suomen päävalmentaja Jyri Lehtonen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Toisaalta ensimmäisen pelipäivän jälkeen alamme saamaan vastustajasta videota. Valmistautumisjakson pelit olemme menneet pitkälti niin, että olemme keskittynet oman tekemisen parantamiseen molemmissa päissä kenttää.

EM-kisojen alkulohko B:ssä ovat Suomen lisäksi Albania, Bulgaria, Tshekki sekä Romania. Avauspelissä Sudenpennut saavat vastaansa Albanian perjantaina 12.7. kello 22:30 Suomen aikaa.

– Todella kova alkulohko edessä. Tshekki, Romania ja Bulgaria on tunnetusti isokokoisia joukkueita ja heitä vastaan jäämme pieneksi kolmos- ja nelospaikoilla. Toisaalta meillä on vahva apu heikolta puolelta ja tuplaamme postin, niin sen pitäisi tasoittaa eroa ja toivon mukaan kääntää se meidän eduksi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, maanantain tulokset

15.10.2019 06:45:52