NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ura Basket vahvistuu Korisliiga-konkarilla

18.7.2019 - 10:48:50


Miesten Korisliigan Ura Basket on tehnyt sopimuksen kokeneen Atte Pertun kanssa.

Seura tiedottaa tehneensä miehen kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Perttu aloittaa syksyllä jo kymmenennen Korisliiga-kautensa. Viime kaudella mies edusti Joensuun Katajaa. Hän on pelannut urallaan myös Namika Lappeenrannassa, Namika Lahdessa sekä Kouvolan Kouvoissa.

- Fiilikset on tosi hyvät nyt, kun neuvottelut on saatu Uran kanssa päätökseen ja sopimus kasaan, niin päästään aloittamaan yhteinen työnteko! Ensi kauden odotuksissa omalta osalta on pelata ehjä ja tasapainonen kausi, rikkonaisen viime kauden jälkeen, ja pystyä auttamaan joukkuetta saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet, Perttu kommentoi Ura Basketin verkkosivuilla.

Hankinnan myötä joukkueen kotimaiset paikat ovat täytetty.

- Tämän hankinnan myötä kotimainen rosterimme on täytetty ja voimme keskittyä ulkomaisten pelaajien löytöön, jotka parhaiten sopivat tämän ryhmän ympärille, joukkueen päävalmentaja Kristian Palotie avasi.

- Atte sopii ryhmäämme täydellisesti: Todellinen ammattilainen, joka pystyy ison pelaajan paikalla venyttämään kenttää kauas maalatulta alueelta. Uskon myös, että meillä on mahdollisuus ns. koris-äo:lla kilpailemaan kenen vaan joukkueen kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!