NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tshekki tyrmäsi Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkueen Kisakalliossa

18.7.2019 - 21:31:47


Eilen A-divisioonan EM-kisoihin valmistautuvalle Tshekille hanttiin pistänyt Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue hävisi tänään selkeästi tshekkiläisille 36-75 (23-36).

Suomi pysyi kyydissä avausneljänneksen, mutta ennen puoliaikaa ero repesi kaksinumeroiseksi. Toisella puoliajalla Suomen hyökkäysongelmat realisoituivat lopullisesti ja Tshekki piti Sudenpennut vain 13 pisteessä.

– Tshekin fyysisyys ja aktiivisuus olivat meille suurimmat haasteet. Niihin pitää löytää keinoja, että pääsemme edes lähelle sitä tasoa, koska meidän pelissä avainasemassa kuitenkin on aggressiivinen ja aktiivinen pelaaminen, Suomen valmentaja Sami Laaksonen kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Puolustamalla voimme pelin voittaa, mutta meillä ei uponnut yhtään kolmosta tänään. Isossa kuvassa hyökkääminen ja puolustaminen kuitenkin vaikuttavat toisiinsa, ja niitä lähdemme ensi viikolla viemään eteenpäin.

Suomelta ainoana yli kymmenen pisteen pääsi universiadivahvistus Helmi Tulonen (12/2). Tshekin pistekärki oli Tereza Vitulova (14/4).

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!