NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NBA:n mestarivalmentajat joutuivat Donald Trumpin tähtäimeen - "Pelkäsi kuin pikkupoika"

10.10.2019 - 09:00:26


Koripallon NBA-liiga ja Kiina ovat ottaneet viime päivinä yhteen. Kiista alkoi, kun NBA-seura Houston Rocketsin GM Daryl Morey tviittasi viime viikolla tukeaan Hongkongin prostestiliikkeelle.

Asia on arka NBA:lle, koska liiga yrittää kasvattaa suosiotaan Kiinan jättimarkkinoilla. NBA-komissaari Adam Silver tuli kuitenkin alkukangertelujen jälkeen julkisuuteen kannattamaan sananvapautta.

NBA:n moninkertaiset mestarivalmentajat, Golden State Warriorsin Steve Kerr ja San Antonio Spursin Gregg Popovich eivät suostuneet ainakaan vielä ottamaan kantaa NBA/Kiina/Hongkong -tilanteeseen. Kumpikin on useasti kritisoinut presidentti Donald Trumpin kotimaan polittiikkaa.

Trump näki tilaisuutensa iskeä takaisin.

- Kerr oli kuin pikkupoika. Hän ei edes uskaltanut vastasta (Kiina) kysymykseen. Hän ei vastannut kysymykseen ja hän tärisi. Hän ei tiennyt, miten vastata kysymykseen, mutta silti hän puhuu todella pahasti USA:sta, Trump sanoi ESPN-kanavan mukaan.

Popovich ei ottanut suoraan kantaa Kiina-asiaan, mutta ylisti Silveriä sananvapauden tukemisesta.

- Katsoin Popovichia. Vähän sama asia (kuin Kerrillä), mutta hän ei näyttänyt yhtä pelokkaalta. He puhuvat pahaa USA:sta, mutta Kiinasta he eivät halua sanoa mitään pahaa. Se oli minusta surullista, Trump jatkoi.

NBA pelaa tänä syksynä harjoitusotteluita Kiinassa. Kiinan valtiollinen tv-kanava on päättänyt perua otteluiden lähettämisen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29