NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Markkanen starttaa innokkaana NBA-kauteen - "Vauhtia ja paljon kolmosia, tästä pitäisi tulla hauskaa"

18.10.2019 - 09:00:54


Harjoitusottelut ovat takana. Chicago Bullsin Lauri Markkanen aloittaa kolmannen kautensa koripallon NBA-liigassa ensi keskiviikkona.

Chicago on jäänyt Markkasen molemmilla kausilla NBA:n Itäisessä konferenssissa kolmanneksi viimeiseksi. Playoff-unelma on ollut nimenomaan pelkkää unelmaa. Nyt odotukset ovat korkeammalla.

Chicagolla pitäisi olla ainakin paperilla taitavampi joukkue kuin aikaisemmin.

- Yritämme parantaa joka päivä, palata koripalloa oikealla tavalla ja antaa sen ylimääräisen syötön vaikka olisi hyvässä paikassa, koska seuraavalla jätkällä saattaa olla vielä parempi paikka. Haluamme pelata epäitsekästä koripalloa. Uskon, että voitamme sillä otteluita, Markkanen sanoi Bullsin twitter-tilillä torstaina pelatun viimeisen harjoitusottelun jälkeen.

Tuossa viimeisessä harjoitusottelussa Markkasen kanssa Chicagon avausviisikon muodostivat takamiehet Zach LaVine ja Tomas Satoransky, laitahyökkääjä Otto Porter Jr ja sentteri Wendell Carter Jr.

Chicagon penkiltä löytyvät muun muassa kesän NBA-draftissa numerolla seitsemän varattu takamies Coby White, viime kausien aloittava pelintekijä Kris Dunn ja veteraanilaitahyökkääjä Thaddeus Young.

- Yritämme pelata vauhdilla, heittää paljon kolmosia ja jakaa palloa. Tästä pitäisi tulla hauskaa, Markkanen totesi.

Bulls aloittaa runkosarjaurakkansa ensi keskiviikkona Charlotte Hornetsin hallissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!