NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pitkäaikainen ex-Bulls-pelaaja solmi sopimuksen Chicagon kanssa - nosti saman tien koristossut naulaan

18.10.2019 - 09:40:11


Koripalloilija Luol Deng halusi lopettaa uransa NBA-seura Chicago Bullsin pelaajana. Deng solmi torstaina sopimuksen Chicagon kanssa ja ilmoitti samalla nostavansa koristossut naulaan.

Deng edusti Chicagoa 2004-14. Hän pelasi myöhemmin Cleveland Cavaliersin, Miami Heatin, Los Angeles Lakersin ja Minnesota Timberwolvesin riveissä.

- Heti kun varasimme Luol Dengin vuoden 2004 NBA-draftissa numerolla seitsemän, niin Chicago Bullsista tuli parempi joukkue. Luol oli ykkösluokan ammattilainen ja johtaja. Hän auttoi Bullsin pudotuspeleihin kahdeksan kertaa Chicagon aikanaan. Tulemme aina muistamaan hänen All-Star -uransa ja raivokkaan taistelutahdon, jota hän esitti kentän molemmissa päissä joka ilta, Bullsin johtoryhmään kuuluva John Paxson hehkutti NBA:n verkkosivuilla.

Deng pelasi NBA:n All-Star -ottelussa kahdesti. Hänet valittiin NBA:n tulokastähdistöön 2005 ja NBA:n kakkospuolustustähdistöön 2012.

- Olemme onnekaita, että Luol on päättänyt lopettaa uransa Chicago Bullina. Hän oli roolimalli parketilla ja sen ulkopuolella reilun yhdeksän vuoden aikanaan Chicagossa. Hän antoi kaikkensa auttaakseen meitä voittamaan. Haluan kiittää Luolia, ei pelkästään siitä, mitä hän saavutti kentällä, mutta myös siitä johtajuudesta, jota hän osoitti hyväntekeväisyystyössään, Bulls-pomo Michael Reinsdorf säesti.

Deng syntyi nykyisessä Etelä-Sudanissa, mutta edusti kansainvälisillä koripalloparketeilla Britanniaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!