NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Se on Laurin suurin vahvuus" - Markkasen, Tomas Satoranskyn ja Chicago Bullsin piristyneet otteet kovaan testiin lauantaina

9.11.2019 - 09:10:18


Lauri Markkasen kausi koripallon NBA-liigassa käynnistyi ryminällä. Chicago Bullsia edustava Markkanen saalisti runkosarjan avausottelussa 35 pistettä ja 17 levypalloa.

Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Mutta keskiviikon ottelun 17 pistettä antoi lupauksia paremmasta tulevaisuudesta.

- Markkanen yrittää pelata oikealla tavalla. Hänen täytyy pysyä aggressiivisena. Uskon, että valmentajat haluavat sitä häneltä ja me haluamme sitä häneltä. Yritämme yhä tottua toisiimme, Bullsin pelintekijä Tomas Satoransky näki seuran verkkosivuilla.

Markkasella oli välissä niin vaisuja otteluita, että jotkut alkoivat epäilemään suomalaistähden olevan loukkaantunut. Keskiviikko taisi pyyhkiä ne epäilyt sivuun.

- Markkasella taitaa olla hieman vaikeuksia sen jaetun pallon filosofian kanssa. Hän ei ollut enää aggressiivinen. Me tarvitsemme häntä sellaisena, koska se on Laurin suurin vahvuus. Hän oli siinä loistava keskiviikkona, Satoransky jatkoi.

Kesällä hankittu Satoransky pelasi keskiviikkona parhaan ottelunsa Bulls-paidassa. Hän heitti 27 pistettä, jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä ja otti seitsemän levypalloa.

Satoransky loisti loppukesän MM-kisoissa Tshekin paidassa. Häneltä odotettiin paljon, mutta niihin odotuksiin saatiin jotain katetta vasta keskiviikkona.

- Alku on ollut minullekin turhauttavaa. Odotin parempaa itseltäni, mutta pelaan yhtä kovaa kuin MM-kisoissa. En pidä välipäiviä, Satoransky totesi.

Chicago on voittanut kauden yhdeksästä ottelustaan kolme. Bulls isännöi lauantaina James Hardenin ja Russell Westbrookin tähdittämää Houston Rocketsia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!