FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisen koripallon suurlupaus hienossa blokkivireessä yliopistoparketilla

2.12.2019 - 09:15:39


Yhdysvaltojen miesten koripallon yliopistosarja NCAA:ssa Andre Gustavson ja Richmond palasivat voittokantaan viime viikon tappion jälkeen. Mikael Jantunen torjui kolmesti Utahin voitto-ottelussa. Olivier Nkamhouan ja Tennesseen voitto ratkaistiin summerin soidessa.

Viime viikolla kauden ensimmäisen tappionsa kokenut Andre Gustavson ja Richmond palasivat viikonloppuna takaisin voittojen tielle, kun Spiders kaatoi Boston Collegen 44-64 (26-25). Richmond nousi keulille toisen puoliajan 13-0-juoksulla, jonka yhtenä arkkitehtinä oli 7 pistettä, viisi levypalloa ja yhden syötön vääntänyt Gustavson kolmosella kulmasta.

Mikael Jantunen ja Utah nappasivat niukan voiton UC Davisista perjantaina numeroin 73-77 (27-40). Jantunen viihtyi parketilla 20 minuuttia, joiden aikana hän heitti kolme pistettä, repi kuusi levypalloa, jakoi yhden syötön ja torjui vastustajan heittoyrityksen kolmesti.

Olivier Nkamhoua ja Tennessee voittivat Virginia Commonwealthin Lamonte Turnerin summerin peitonneella kolmosella 72-69 (37-26). Nkamhoua sai peliaikaa 14 minuuttia pussittaen neljä pistettä ja hakien yhden levypallon.

Raitasen San Franciscolle ensimmäinen tappio

Remu Raitanen ja San Francisco hävisivät ensimmäisen ottelunsa, kun Honolulussa Havaijin yliopisto oli parempi loppulukemin 75-85 (30-39). Raitanen pelasi 17 minuuttia kirjaten kaksi pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly kärsivät viidennen peräkkäisen tappionsa, kun LIU vei Mustangsia 82-69 (42-33). Jaakkola pelasi aloitusviisikossa 21 minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa viisi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja yhden torjunnan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiekara juoksi kympin 34.34

11.7.2020 21:12:51