NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NBA-otteluissa kunnioitettiin Kobe Bryantia, yksi murheen murtama supertähti ei pelannut lainkaan, yksi seura jäädytti legendan numeron

27.1.2020 - 05:50:21


Koripallon NBA-liigan sunnuntain kierroksella kunnioitettiin legendaarista Kobe Bryantia useilla eri tavoilla. Bryant, hänen tyttärensä ja seitsemän muuta ihmistä menehtyi helikopterionnettomuudessa Los Angelesin läheisyydessä paikallista aikaa sunnuntaina aamupäivällä.

Sunnuntain otteluissa useat joukkueet ottivat tarkoituksella 24 sekunnin rikkeen eli antoivat heittokellon mennä nollille ensimmäisillä hyökkäysvuoroillaan. Näin tekivät muun muassa New Orleans Pelicans ja Boston Celtics keskinäisessä kohtaamisessaan.

Celtics ja Lakers ovat NBA-historian menestyneimmät seurat. Bryant edusti koko uransa ajan Lakersia.

- Fanimme olivat onnekkaita, että pääsivät näkemään Bryantin, kun hän toi monia ikimuistoisia hetkiä Celticsin ja Lakersin keskinäiseen kilpailuun, jota hän arvosti, Celticsin tiedotteessa sanottiin.

Brooklyn Netsin Kyrie Irving ei pelannut New Yorkin paikallistaistossa sunnuntaina lainkaan. Irving oli Bryantin erittäin läheinen ystävä.

Dallas Mavericks päätti jäädyttää Bryantin numeron 24.

- Kobe oli lajimme lähettiläs, palkittu legenda ja maailmanlaajuinen ikoni. Koben perintö ei ulotu pelkästään koripalloon. Seuramme on päättänyt, että kukaan Dallas Mavericksin pelaaja ei enää käytä numeroa 24, Mavericksin omistaja Mark Cuban sanoi tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03