NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Michael Jordan, NBA-komissaari, Barack Obama ja Grammy-gaala muistelivat Kobe Bryantia - "Hän oli kuin pikkuveli minulle"

27.1.2020 - 08:00:11


Koripallolegenda Kobe Bryant kuoli sunnuntaina. Samassa helikopterionnettomuudessa menehtyi myös Bryantin tytär Gianna ja seitsemän muuta ihmistä.

Koripallon, politiikan ja musiikkimaailman suuret nimet muistelivat Bryantia sunnuntaina.

- Olen shokissa traagisista uutisista Koben ja Giannan menehtymisestä. Sanat eivät voi kuvailla tuskaa, jota tuunnen. Minä rakastin Kobea, hän oli kuin pikkuveli minulle. Me juttelimme useasti ja tulen kaipaamaan noita keskusteluja paljon. Hän oli raivokas kilpailija, yksi lajin suurista ja luova voima, maailman kaikkien aikojen parhaana koripalloilijana pidetty Michael Jordan kirjoitti.

Bryant pelasi NBA:ssa 1996-2016. Hän voitti viisi NBA-mestaruutta ja kaksi olympiakultaa.

- 20 kauden ajan Kobe näytti meille, mikä on mahdollista, kun merkittävä taito sekoittuu täydelliseen omistautumiseen voittamiselle. Hän oli yksi erityslaatuisimmista pelaajista lajimme historiassa. Mutta hänet tullaan muistamaan eniten ihmisten innostamisesta koripalloon ympäri maailman. Hän oli antelias keräämänsä viisauden kanssa ja piti tehtävänään jakaa sitä seuraavien sukupolvien pelaajien kanssa, NBA-komissaari Adam Silver sanoi tiedotteessaan.

Bryant valittiin NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi 2008 sekä NBA:n finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi 2009 ja 2010. Hän voitti NBA:n pistekuninkuuden kahdesti.

Koripallofanina tunnettu Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama lähetti myös surunvalittelunsa.

- Kobe oli legenda parketilla. Hän oli vasta aloittamassa toista näytöstään, joka olisi ollut yhtä merkityksellinen. Giannan menettäminen oli vielä sydäntäsärkevämpää meille vanhempina, Obama kirjoitti twitterissä.

Bryant edusti koko NBA-uransa Los Angeles Lakersia. Hänen pelipaitansa numerot 8 ja 24 roikkuvat Lakersin kotihallin Staple Centerin katossa.

Staples Centerissä pidettiin sunnuntaina musiikin Grammy-palkintogaala.

- Me kaikki tunnemme hullua surua tällä hetkellä, koska aikaisemmin tänään Los Angeles, Amerikka ja koko maailma menettivät sankarin. Seisomme täällä sydämet murtuneina talossa, jonka Kobe Bryant rakensi, Grammy-gaalan avannut Alicia Keys sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03