NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Illan otteluissa kunnioitettiin Kobe Bryantin muistoa – KTP kiilasi Pyrinnön edelle murskavoitolla

28.1.2020 - 21:41:37


Joensuussa ja Kotkassa kunnioitettiin Kobe Bryantin muistoa NBA:sta lainatulla eleellä. Illan otteluiden voittajiksi selvisivät Kataja, KTP ja Vilpas.

KTP-Basket raivasi tiensä sarjataulukossa Tampereen Pyrinnön edelle ottamalla kotikentällään Kotkassa 102–77-murskavoiton. KTP:n sijoitus on nyt neljäs ja Pyrinnön viides. Kummallakin joukkueella on 32 sarjapistettä.

Ottelu avattiin NBA-joukkueilta lainatulla eleellä, jossa kumpikin joukkue luopui pallosta tahallisen virheen seurauksena ensimmäisessä hyökkäyksessään. Toinen joukkueista teki kahdeksan sekunnin virheen ja toinen 24 sekunnin – molemmat ovat pelinumeroita, joilla sunnuntaina menehtynyt koripallolegenda Kobe Bryant on urallaan pelannut. Saman kunnianosoituksen tekivät myös Kataja ja Ura Joensuussa.

KTP:n voitossa kovimmaksi pistemieheksi nousi JayVaughn Pinkston, joka upotti 28 pistettä. Pyrinnön puolelta tuleen vastasi Nick Kellogg, joka keräsi 20 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

– Pyrintö heitti ensimmäisellä jaksolla ohi helpoistakin paikoista. Muutama vapaa paikka heille tuli, mutta sitten puolustuksessa saimme ohjattua pallon heiltä paikkoihin, joihin he eivät sitä halunneet. Meillä on laaja materiaali ja monta pelaajaa, jotka pystyvät tekemään pisteitä, kommentoi KTP:n Michael Pounds Koripalloliiton tiedotteessa.

Joensuussa ja Nokialla voittivat ennakkosuosikit

Kataja Basket lähetti Ura Basket eGame Starsin Joensuusta kotimatkalle 102–81-tappio kainalossa. Kataja on sarjataulukossa kuudennella sijalla ja Ura yhdeksännellä – joukkueiden välillä on eroa kahdeksan sarjapistettä – joten lopputulos oli ennakoitavissa.

– Pelasimme hyvän ja ehjän pelin. Tulimme kovalla sykkeellä ensimmäiselle puolikkaalle ja onnistuimme molemmissa päissä kenttää. 26 syöttöä kertoo, että olemme jakaneet palloa hyvin joukkueena, analysoi Katajan Matias Ojala.

Ottelun kovimmat tilastosuoritukset nähtiin Katajan Jarred Ogungbemi-Jacksonilta, joka keräsi 26 pistettä ja seitsemän syöttöä sekä Uran Dustin Thomasilta, jolle merkittiin 16 pistettä ja 15 levypalloa.

Nokialla kotijoukkue taipui vahvemmalle haastajalle. Korisliigan seitsemättä sijaa pitävästä BC Nokiasta ei ollut vastusta toisella sijalla peräti 18 sarjapisteen päässä olevalle Salon Vilppaalle. Erosta huolimatta ottelu oli yllättävän tiukka ja päättyi lopulta numeroihin 77–84.

Vilppaan energinen likaisen työn tekijä Tim Coleman pussitti ottelun korkeimman pistesaldon, 21. Nokian korkeimman luvun, 19 pistettä, tilastoi Daniel Dolenc. Ratkaisun avaimena Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen hehkutti erityisesti sentteri Jamuni McNeacea.

– Olen todella ylpeä jätkistä. Väki vähenee ja vähenee. On pakko sanoa, että McNeace on aika hyvä pelaaja, kun sattuu pelipäälle. Olimme +16, kun hän oli kentällä ja -9, kun ei ollut. Kyllä siihen on syy, miksi lentokoneeseen on astunut uusi iso pelaaja, joka pitää homman kasassa, vaikka McNeace on pois kentältä, Tuominen totesi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03