NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petteri Koponen koki karvaan yllätyksen Saksassa

13.2.2020 - 10:19:51


Petteri Koposen edustama Bayern München koki koripallon Saksan Bundesliigassa yllätystappion.

Bayern jäi vierasottelussaan Göttingenin jalkoihin pistein 90-81 (44-40).

Koponen pussitti kahdeksan pistettä, otti yhden levypallon, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Tappiosta huolimatta Bayern jatkaa Bundesliigan kärjessä.

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins sen sijaan pääsi juhlistamaan selvää 98-81 (50-43)-voittoa Braunschweigista. Merlinsin voiton arvoa nostaa se, että joukkueelta puuttui kolme avainpelaajaa ja joukkue joutui pelaamaan todella kapealla rotaatiolla.

- Valmistautumisemme peliin oli erittäin vaikea. Aamulla päätimme, ettei Jan Span pysty pelaamaan, joten meillä oli seitsemän pelaajaa rotaatiossa, Tuomas Iisalo kertoi ottelun lähtökohdista Bundesliigan sivuilla.

- Olemme erittäin ylpeitä työstämme tässä vaikeassa tilanteessa, jossa meiltä puuttuu kolme tärkeää pelaajaa, Iisalo jatkoi.

Voitto oli Crailsheimille kolmas peräkkäinen ja se on sarjassa neljäntenä 13 voiton ja kuuden tappion saldolla.

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm koki kirvelevän 106-112 (96-96, 54-53)-jatkoaikatappion Euroliiga-joukkue Alba Berliinille. Alba tuli varsinaisella peliajalla tasoihin summerikolmosella. Ulm kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta yhdeksän voiton ja kahdeksan tappion saldolla.

Jatkoaikatappion koki niin ikään Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt, joka taipui Oldenburgille 81-85 (71-17, 45-32). Frankfurtilla on viisi voittoa ja 14 tappiota.

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg kaatui Ranskan ProA:n ottelussa Boulogne-Levalloisin vieraana 89-97 (56-50). Tappio oli Strasbourgin 14. tällä kaudella ja voittoja on yhdeksän.

- Olen tyytyväinen, että pelaajat olivat valmiita ja juoksivat systeemiä. He aloittivat ottelun hyvin. Viimeisellä neljänneksellä olimme Levalloisin puolustuksen pihdeissä. Tiesimme heidän olevan erittäin intensiivisiä ja energisia, osasimme odottaa heidän reaktiotaan. Kukaan ei heitä tahalleen ohi. Me missasimme tänään monia heittoja, mutta se oli huonon sijoittumisen syytä. Yhtäkkiä se antoi viime aikoina paljon voittaneelle Levalloisille itseluottamusta, Tuovi pohdiskeli Strasbourgin kotisivuilla.

Sarjaporrasta alempana Ilari Seppälän Aix-Maurienne taipui Fos-sur-Merin vieraana 78-83 (39-39). Seppälä pussitti yhdeksän pistettä ja antoi kaksi syöttöä. Aix-Mauriennen saldo on kahdeksan voittoa ja 12 tappiota.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!