NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Lauri Markkanen otti niin pahan taka-askeleen, että Chicago Bulls saattaa kaupata hänet”

30.3.2020 - 20:00:00


Koripalloilija Lauri Markkanen on vaikuttanut NBA:ssa kolme kautta, mutta hyvistä väläyksistä huolimatta viivan alle jää kovin vähän plussaa.

Suomalaisittain Markkanen on luonnollisesti koripallosensaatio. NBA:n mittakaavassa Chicago Bullsin hyökkääjä on kuitenkin jäänyt pikkutekijäksi. Esimerkiksi vuoden tulokkaan äänestyksessä kaksi vuotta sitten hän ei saanut yhtään ääntä.

Bulls lukeutuu NBA:n huonoimpiin joukkueisiin, joten Markkanen on saanut paljon vastuuta. Vaikka loukkaantumiset ovat osaltaan vaikeuttaneet suomalaisen NBA-uraa, paikallinen media NBC Sports Chicago ei anna armoa.

- Onko Markkanen joukkueen pelisysteemin uhri vai pitääkö seuran arvioida hänen kykyjään uudelleen? Kolmannella kaudellaan hänen kehityksensä otti pahan taka-askeleen. Markkasen suhteen kaikki vaihtoehdot ovat auki. Jos jatkosopimusneuvottelut eivät kanna hedelmää, kauppaaminenkin on mahdollinen, NBC:n toimittaja Mark Schanowski kirjoittaa.

Markkaseen kohdistuu valtava odotus, sillä hänet varattiin NBA:han draftin seitsemäntenä pelaajana kesällä 2017. Varaajajoukkue Minnesota Timberwolves kauppasi pelaajan oikeudet jo varauspäivänä Chicagoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!