Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Espoolaisseura teki kaksi merkittävää jatkosopimusta

13.7.2020 - 14:41:27


Naisten Korisliigassa pelaava Espoo Basket Team on tehnyt kauden 2020-2021 kattavat jatkosopimukset viime kaudella joukkueessa pelanneiden Hannah Littlen sekä Lotta Hämäläisen kanssa.

Little, 26, tilastoi viime kaudella ottelukohtaisiksi keskiarvoikseen 16,5 pistettä, 13,8 levypalloa, 2,7 syöttöä ja 2.8 riistoa. Jokaisessa neljässä tilastokategoriassa hän oli joukkueensa ykkönen.

- Hannah sopii täydellisesti niihin arvoihin, jotka meidän toiminnassamme ovat keskeisiä. Hän heittäytyy harjoitteluun, yrittää aina parhaansa, pelaa rohkeasti, uskoo itseensä ja nauttii koripallosta. Suoritusten tai pelien lopputulokset eivät heilauta häntä henkisesti suuntaan tai toiseen, vaan hän uskoo edellä mainittuihin asioihin ja pitää ne koko ajan läsnä. Hienoa saada tämä esimerkki ja hänen äärimmäinen positiivisuutensa joukkueeseen takaisin, kommentoi joukkueen päävalmentaja Niko Hellman EBT:n tiedotteessa.

Hämäläinen aloittaa neljännen kautensa Espoo Basket Teamissa allekirjoitettuaan vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kuluneella kaudella 2019-20 Hämäläinen kirjautti keskiarvoikseen 3,2 pistettä, 4,0 levypalloa ja 1,7 syöttöä.

- Kiva päästä jatkamaan myös ensi kaudella EBT:ssä! Täällä on joukkueessa ollut hyvä meininki ja asiat hoidetaan hyvin, joten oli helppo päätös jatkaa Espoossa. Henkilökohtaisella tasolla haluan ottaa stepin eteenpäin fysiikassa olemalla nopeampi ja joukkuepelissä tuomalla joukkueelle enemmän korintekouhkaa, Hämäläinen avaa.

Lähteet: EBT ja Basket.fi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!