Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Abdilrasoon iski avausvoiton Liettuassa

15.10.2020 - 19:29:16


Tampereen Voimailuseuran nyrkkeilijä Muhammad Abdilrasoon, 23, iskee kansainvälisessä A. Socikas-turnauksessa Liettuassa. Kaunasissa käytävä turnaus on yksi harvoja tänä vuonna toteutettavia kalenteriturnauksia Euroopassa.

Tamperelainen nousi kehään heti avauspäivänä kohdaten Ruotsin Erik Mendozan sarjan 75 kiloa avauskierroksella. Seitsemän kuukauden ottelutauko näkyi Abdilrasoonin otteissa, mutta suomalainen iski avausvoiton hajaäänin 2–1 edeten turnauksen semifinaaleihin.

- Hieman oli tukkoista Muhikselta, ja ottelu oli kummankin osalta rikkonainen. Kaikki kolme erää noudatti samaa kaavaa, jossa ruotsalainen rynni päälle ja Muhis iski vastaan. Voitto kuitenkin irtosi ja sehän tässä oli nyt tärkeintä, jotta päästään hakemaan lisää kehätuntumaa, kommentoi turnauksessa valmentajana toimiva Suomen nyrkkeilyliiton nuorten olympiavalmentaja Joni Turunen tiedotteessa.

Abdilrasoon on päässyt harjoittelemaan hyvin aina siitä lähtien, kun Suomen maajoukkue palasi kesken jääneistä olympiakarsinnoista maaliskuussa. Viime vuonna uransa ensimmäisen Pohjoismaiden mestaruuden voittanut tamperelainen iski karsinnoissa jatkoon ja on ainoa Suomen joukkueen miehistä, joka jatkaa Euroopan maanosakarsinnoissa ensi vuonna.

- Päällimmäisenä on hyvä fiilis siitä, että pääsi palaamaan kehään. Laadukas sparri on ollut kiven alla korona pandemian vuoksi ja siksi nyt on tärkeää saada täällä paljon matsia, kommentoi Abdilrasoon ottelunsa jälkeen.

Abdilrasoonin ottelut jatkuvat perjantaina, kun hän saa vastaansa Liettuan Vytautas Balsysin.

Turnauksessa iskee myös Helsingin Tarmoa edustava Arslan Khataev, joka sai vapaa-arvan sarjan 60 kiloa arvonnassa. Khataev ottelee suoraan finaaliottelussa kohdaten joko Viron tai Puolan edustajan.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!