Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Petteri Koponen syttyi liekkeihin Korisliigassa

15.10.2021 - 21:47:00


Maajoukkuetähdet varastivat huomion Korisliigan illan molemmissa otteluissa, kun Juho Nenonen, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Shawn Huff ja Remu Raitanen näyttivät kaikki taitojaan.

Salon Vilpas toivotti Kobrat tervetulleeksi kotikentälleen ja lähetti vieraat kotiin lopulta tappio niskassa. Vilpas voitti ailahtelevan ottelun luvuin 96–87.

Voittajajoukkueen ehdoton johtotähti pisteiden osalta oli veteraanilaituri Juho Nenonen, joka räiski pisteitä joka puolelta kenttää. Nenonen pussitti kuusi kertaa kahdeksalla yrityksellä kaaren takaa ja keräsi yhteensä 25 pistettä.

Vedossa oli myös sentteri Jeremiah Wood, joka osui 15 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa.

– Hirveän vaihtelevaa oli pelaamisemme, mutta onneksi voitimme. Meillä on 11 pelaajaa, jotka voivat pelata, joten piti vain kokeilla ja kokeilla, miten löytyy se viisikko, joka saa homman toimimaan. Ei meinannut millään löytyä, mutta sitten, kun löytyi, niin 16–0 ja sillähän se ratkesi, kommentoi Vilppaan päävalmentaja Sami Toiviainen Ruudun haastattelussa.

Ensimmäiset kolme jaksoa Kobrat oli niskan päällä, mutta lopulta kotijoukkue käänsi tilanteen voitokseen. Vieraiden aktiivisin pisteidentekijä oli Stokley Chaffee Jr, joka tilastoi pyöreät 30 pistettä.

Helsinki Seagullsin 97–89-voitto KTP-Basketia vastaan oli ehdottomasti susijengiläisten juhlaa siinä missä Vilppaankin ilta. Penkiltä aloittanut Petteri Koponen pääsi vihdoin kunnolla irti ja tulitti 24 pistettä ja jakoi ohessa neljä syöttöä.

– Olin aiempaa enemmän pallon kanssa tekemisissä ja sain pelata vähän takana. Tänään oli hyvä fiilis, ja pallo meni säkkiin, Koponen hymyili ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa.

Myös Shawn Huff ja Tuukka Kotti jättivät jälkensä. Huff keräsi 18 pistettä ja kuusi levypalloa. Kotti puolestaan 15 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

KTP:n puolella korijuhlia johti aiempien otteluiden tapaan Remu Raitanen, jolle merkittiin 20 pistettä ja kuusi levypalloa.

Lähde: Koripalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!