Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

NBA-mestari nosti lakanan kattoon - otti vakuuttavan voiton taalaparkettien kauden avausottelussa

20.10.2021 - 5:50:00


Koripallon NBA-liiga pyörähti käyntiin tiistaina. Mestaruutta puolustava Milwaukee Bucks otti koko runkosarjan ensimmäisessä ottelussa vakuuttavan kotivoiton. Milwaukee jyräsi mestariehdokkaiden mittelössä Brooklyn Netsin 127-104.

Ilta alkoi seurahistorian toisen mestaruuslakanan nostamisella hallin kattoon. Bucks oli voittanut ensimmäisen NBA-tittelinsä 50 vuotta sitten 1971.

- Tämä on tärkeä ilta. Tämä symboloi tai merkitsee jotain erityistä, mitä joukkue on saavuttanut. Tulemme arvostamaan tätä loppuelämämme ajan, Bucksin päävalmentaja Mike Budenholzer hehkutti ESPN-kanavan mukaan.

Sitten vauhtiin pääsi Giannis Antetokounmpo. Bucksin kreikkalaislaituri kirjautti tilastorivilleen 32 pistettä, 14 levypalloa, seitsemän syöttöä ja kaksi blokkia.

Khris Middleton pussitti Milwaukeelle 20 pistettä. Neljä kolmosta upottanut Pat Connaughton teki niin ikään 20 pistettä.

Brooklynin Kevin Durant saalisti 32 pistettä ja 11 levypalloa. Kaikki seitsemän kolmosyritystään upottanut Patty Mills teki Netsille 21 pistettä. James Harden pussitti 20 pistettä.

Brooklynin kokoonpanosta puuttuu tähtitakamies Kyrie Irving. Hän on sivussa Netsin toiminnasta, koska ei ole suostunut ottamaan koronarokotetta. Irving ei pystyisi New Yorkin koronasäännösten mukaan harjoittelemaan tai pelaamaan joukkueen ollessa Brooklynissä, joten seura päätti hyllyttää hänet toistaiseksi kokonaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!