Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lauri Markkanen debytoi Cavaliers-paidassa - lähes kaikki pisteet vasta tauon jälkeen

21.10.2021 - 5:25:00


Lauri Markkasen heitot eivät uponneet toivotulla tavalla kauden avausottelussa koripallon NBA-liigassa. Suomalaistähdelle kamppailu oli samalla ensiesiintyminen Cleveland Cavaliersin paidassa. Cleveland taipui Memphis Grizzliesin hallissa 121-132.

Clevelandin avausviisikkoon kuulunut Markkanen pelasi 31 minuuttia eli kolmanneksi eniten kaikista Cavaliersin pelaajista. Hän oli saanut taukoon mennessä kasaan vain kaksi pistettä, mutta teki lopulta yhtensä 10 pistettä. Markkasen tilastoriville merkittiin myös yhdeksän levypalloa, kaksi syöttöä, yksi riisto ja yksi menetys.

Markkanen sai seitsemästä kolmosyrityksestään sisään kaksi. Kaikki pelitilanneheitot merkittiin 4/14. Hän ei käynyt vapaaheittoviivalla lainkaan.

Jarrett Allen oli 25 pisteellään Clevelandin ahnein. Evan Mobley ja Collin Sexton tekivät 17 pistettä mieheen.

Darius Garland heitti 13 pistettä ja jakoi 12 koriin johtanutta syöttöä. Ricky Rubion vastaavat lukemat olivat 12 ja 10.

Memphisin Ja Morant pussitti 37 pistettä. Desmond Bane teki 22 ja DeAnthony Melton 20 pistettä.

Markkanen siirtyi kesällä Clevelandiin Chicago Bullsista. Chicago aloitti kautensa 94-88 -vierasvoitolla Detroit Pistonsista. Zach LaVine heitti Bullsille 34 pistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!