Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Karmeassa auto-onnettomuudessa olleiden pelaajien valmentaja: ”Tämä viikko on tuntunut kestäneen ikuisuuden”

22.10.2021 - 15:17:00


Miesten Korisliigassa pelaavan Lahti Basketballin neljä pelaajaa joutui myöhään viime lauantaina auto-onnettomuuteen Mäntsälässä. LaBa palaa huomenna parketille, kun se saa kotiottelussa vastaansa KTP-Basketin.

Lahti Basketballin päävalmentaja Pieti Poikola on tilittänyt tänään omia ja joukkueensa tuntemuksia raskaan viikon jälkeen.

- Tämä viikko on tuntunut kestäneen ikuisuuden. Se on ollut läpileikkaus tunteisiin. Onnettomuuden ensi kuuleminen - järkytys, pelaajien kunnon selviäminen - helpotus, pelaajien kuntotietojen jatkuva muuttuminen sekä tuntien loppuminen päivästä - turhautuminen, Brandonin (Peel) sopimuksen päättyminen - suru. Listaa voisi jatkaa. Tärkeintä on kaksi asiaa, kaikki ovat hengissä ja pelaajamme salissa ovat olleet ihailtavan keskittyneitä, Poikola painottaa.

- Tulemme antamaan lauantaina parhaan version itsestämme, sellaisen, jolla ansaitsemme kaiken sen tuemme, jonka olemme saaneet ja saamme meidän kannattajilta. Haluamme pelaamisellamme osoittaa arvostuksemme ja kiitollisuuden sille, että saamme tehdä tätä työtä terveinä, Poikola jatkaa.

KTP Basketin päävalmentaja Roope Mäkelä tähdentää, että nyt ollaan paljon koripalloa suurempien asioiden äärellä.

- Kaikki sympatiat täältä Kotkasta Lahteen. Hieno seura ja koko lahtelainen korisperhe elää vaikeita aikoja paljon isompien kysymysten kuin koripallo äärellä. Pikaista toipumista kaikille.

Lähde: Lahti Basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08