Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lauri Markkaselle kauden ensimmäinen tupla-tupla - Cleveland taipui mielettömässä voittoputkessa liitävälle vastustajalle

25.11.2021 - 5:15:00


Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers hävisi jälleen NBA:ssa keskiviikkona. Cleveland taipui kotihallissaan Phoenix Sunsille 115-120. Tappio oli Cavaliersille viides peräkkäinen.

Clevelandin tappioputkelle on ainakin osittain hyvä tekosyy. Cavaliers on kohdannut viimeisessä neljässä ottelussaan kahdesti Brooklyn Netsin sekä kerran Golden State Warriorsin ja Phoenixin.

Nuo kolme olivat ennen keskiviikon kierrosta NBA:n sarjataulukon kolme parasta joukkuetta. Hurjavireiselle Phoenixille keskiviikon voitto oli jo 14:s peräkkäinen.

Markkanen saalisti 14 pistettä ja 11 levypalloa. Tupla-tupla oli hänelle kauden ensimmäinen ja levypallomäärä kauden paras. Hän pelasi toisen ottelunsa sen jälkeen, kun palasi NBA:n "koronalistalta".

Markkanen sai seitsemästä kolmosyrityksestään kaksi korisukkaan. Kaikki pelitilanneyritykset merkittiin 5/13. Hän upotti molemmat vapaaheittonsa.

Clevelandin sentteri Jarrett Allen saalisti 25 pistettä ja 11 levypalloa. Viisi kolmosta upottanut Cedi Osman teki 23 pistettä. Darius Garland heitti 19 ja Ricky Rubio 15 pistettä.

Phoenixin Devin Booker heitti 35 pistettä. Chris Paul tilastoi 17 pistettä ja 12 syöttöä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08