Hurjaa pistenokittelua takamiesikonien välillä - näin siinä lopulta kävi

5.12.2021 - 22:27:00


BC Nokia kukisti Tampereen Pyrinnön sunnuntaina pelatussa Korisliigan Pirkanmaan paikalliskamppailussa.

BC Nokia nousi tasapisteisiin Pyrinnön kanssa voittamalla illan kohtaamisen. Ottelu päättyi isäntä Nokian hyväksi 92-80. Kummankaan kausi ei ole käynnistynyt ruusuisesti, sillä joukkueet ovat nyt miesten Korisliigan sarjataulukossa sijoilla kahdeksan ja yhdeksän.

Illan tarinaksi nousi pistenokittelu kahden takamiesikonin välillä, jotka itse asiassa ehtivät viettää urallaan monta vuotta saman seuran paidassa. Pelinjohtaja Antero Lehto vaihtoi syksyllä 2020 Nokian väreihin, kun taas heittävä takamies Osku Heinonen porskuttaa yhä Pyrinnön puolella.

Lehto vei illan kohtaamisessa potin siinä mielessä, että hän takasi joukkueelleen voiton. Veteraani latoi tauluun 19 pistettä ja jakoi viisi koriin johtavaa syöttöä. Kaukoheittojen osumatarkkuudeksi merkittiin 5/8.

Heinosellakin silti pelaajakohtaisten tilastojen valossa ilta oli erinomainen. Hän keräsi 22 pistettä ja teki sen muun muassa osumalla kaaren takaa neljä kertaa viidestä.

- Ei ollut suunnitelmissa päättää viikkoa tällä tavalla. Tulimme kahden ja puolen viikon tauolta vähän kehnosti emmekä löytäneet sellaista energiaa, jota joukkueemme tarvitsee. Toisella puoliajalla osui Nokialle muutama helppo heitto, jotka menivät sisään, ja siihen koko homma kulminoitui, kommentoi Heinonen.

Joukkuetoveri Topias Palmi, jota voidaan nimittää yhtä hyvällä omallatunnolla myös seuraikoniksi, lisäsi joukkueen saldoihin 20 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45