KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Davis Cup -maaottelu Suomi-Madagaskar pelataan keväisessä Hangossa

17.2.2017 - 13:43:46


Suomen Tennisliitto ry, Hangon kaupunki, Hangon Satama Oy ja Hangon Tenniskerho ry järjestävät 7.-9. huhtikuuta pelattavan Davis Cupin yhdessä. Suomi saa Euroopan/Afrikan lohkon 2. ryhmän putoamiskarsinnassa vieraakseen Madagaskarin.

- Olemme iloisesti yllättyneitä siitä, miten moni kunta on ilmaissut kiinnostuksensa Davis Cup -tapahtumia kohtaan. Isännöimme vuosi sitten Zimbabwea lumisessa Kittilässä ja nyt saamme tuoda kaukaa saapuvat vieraamme keväiseen Hankoon. Paikalliset toimijat ovat vahvasti rakentamassa maaottelua kanssamme, Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo Tennisliiton tiedotteessa.

Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell iloitsee Davis Cupin paluusta Hankoon.

- Tennistä on pelattu Hangossa 1800-luvun lopulta lähtien, ja laji oli jo kylpyläkauden aikana hyvin suosittu urheilumuoto. Haluamme olla Suomen merkittävin tenniskeskus, ja koska meillä on kokemusta aiemmista hienoista Davis Cup -tapahtumista, oli luontevaa lähteä mukaan myös nyt, Strandell sanoo.

Hangon Satama Oy on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

- Hanko tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti matkailu- ja satamakaupunkina. Tennis on vauhdikas laji, joka sopii yhtiömme profiiliin. Odotamme tapahtuman tuovan paikalle paljon yleisöä sekä hyvää näkyvyyttä, Hangon Satama Oy:n markkinointipäällikkö Nina Häggroth toteaa.

Tennisliiton LähiTapiola Street Tennis -kiertue vierailee Hangossa maaottelua edeltävällä viikolla, ja miesten maajoukkueen tähdet innostavat nuoria pelaajia kentälle ainakin yhdessä koululaistapahtumassa.

- Davis Cup tuo Hankoon korkeatasoisen tennistapahtuman, mikä lisää lajin tunnettavuutta. Samalla meillä on mahdollisuus esitellä tennistä lapsille ja nuorille Street Tenniksen muodossa. Toivottavasti motivoimme sitä kautta nuoria jatkamaan harrastusta, Hangon Tenniskerhon puheenjohtaja Niklas Rosvall ja toiminnanjohtaja Risto Alén sanovat.

Lähde: Tennisliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42