COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Taas satumainen viikko" - Federer juhli Kaliforniassa

20.3.2017 - 06:06:13


Viime vuonna loukkaantumisista kärsinyt Sveitsin Roger Federer on palannut tennismaailman huipulle ryminällä. Tammikuussa Australiassa ottamansa Grand Slam -tittelin päälle Federer on nyt voittanut myös kovatasoisen Indian Wellsin Masters -turnauksen Kaliforniassa.

Federer kukisti sunnuntaina Indian Wellsin loppuottelussa maanmiehensä Stan Wawrinkan 6-4, 7-5.

- Tämä on ollut taas satumainen viikko. Teen yhä paluuta. Toivottavasti kroppani antaa minun jatkaa pelaamista, Federer totesi ATP-kiertueen verkkosivuilla.

Federer voitti Indian Wellsissa jo viidennen kerran urallaan. Hänellä on nyt tilillään 90 ATP-turnausvoittoa ja 25 Masters-titteliä.

- Olin todella surullinen, kun en päässyt tänne viime vuonna. Tämä on yksi suosikkiturnauksistani. Tulin tänne ensimmäisen kerran 17 vuotta sitten. Mahtavaa olla taas täällä mestarina, Federer jatkoi.

Federer löi Wawrinkan myös tammikuusssa Australian avointen välierässä viisieräisessä taistossa ja sitten Espanjan Rafael Nadalin eeppisessä viisieräisessä finaalissa.

ATP-kiertue jatkuu toisella kovatasoisella Masters-turnauksella. Palloa aletaan lyömään Miamissa myöhemmin alkaneella viikolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!