KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henri Kontinen iloitsi vahvasta esityksestä

14.11.2017 - 21:33:02


Henri Kontisen ja John Peersin otteet Lontoon O2-areenan ATP-finaaliturnauksessa paranivat huomattavasti sitten avauspelin. Kaksikon peli Jean-Julien Rojeria ja Horia Tecauta vastaan alkoi lupaavasti, kun jo ensimmäisen erän alussa he pystyivät syötönmurtoon.

- Ehdottomasti parempi matsi heti alusta lähtien. Nyt lähti paremmin liikkeelle, vielä on kuitenkin parannettavaa torstaihin, Henri Kontinen analysoi heti pelin jälkeen.

- Aloitimme paremmin kuin vastustaja ja pääsimme omalle tasollemme nopeammin. Näissä peleissä olemme kuitenkin todella samalla tasolla kaikki, ja taistelemme pisteistä puolin ja toisin. Tänään onneksi pystyimme voittamaan, John Peers jatkoi iloisena.

Rojer ja Tecau eivät kuitenkaan taipuneet helposti. Ottelussa nähtiin jopa 11 ottelupalloa Kontiselle ja Peersille, mutta vasta 12. toi ratkaisun. Kontinen ja Peers voittivat taiston lukemin 7-6(3), 7-6(6).

- Harvoin on noin monta ottelupalloa ennen kuin saa hoidettua ottelun kotiin, mutta meidän säännöillä ottelupalloja tulee aika paljon vuoden aikana. He loistivat niissä pisteissä, joista pari olisimme voineet hoitaa kotiin, mutta ei niitä sillä tavalla pelin aikana ajattele, Kontinen kuittasi.

- Kokonaisuutena olimme parempia tänään. Tasaisempia melkein kaikilla osa-alueilla. Hävittiin tosin pari syöttövuoroa, mutta muuten pelattiin syötöissä hyvin ja oltiin verkolla parempia, Kontinen sanoi.

Kontinen ja Peers puolustavat ATP-finaaliturnauksen voittoa viime vuodelta. Kontisella ja Peersillä on nyt omassa lohkossaan tilillään tappio ja voitto. Seuraavan pelin duo pelaa torstaina ranskalaispari Pierre-Hugues Herbertia ja Nicolas Mahutia vastaan.

- Kuten normaali kisassakin meillä, niin olemme pakkovoiton edessä, muuten loppuu pelit, Kontinen pohti.

Nelinpeliturnaus pelataan kahdessa alkulohkossa, joista molemmista kaksi parasta etenee välierään. Välierät mitellään lauantaina ja finaali sunnuntaina.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

19.12.2018 08:15:09

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10