VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen tennishuiput Helsinkiin – Henri Kontinen ja kapteeni Jarkko Nieminen valtteina

14.2.2018 - 21:37:56


Suomen seuraava ottelu tenniksen maajoukkueturnauksessa Davis Cupissa pelataan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 7. ja 8. huhtikuuta. Vieraaksi saapuu Liettua.

Suomi pelaa Davis Cupin kolmostasolla. Ensimmäisellä kierroksella Suomi voitti vieraissa Tunisian.

Tulevassa kotiottelussa pelaavat samat viisi pelaajaa kuin Tunisiassa. Mukana ovat Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen.

- Siellä on maailman paras nelinpelaaja Kontinen ja kovavireinen Heliövaara ja kolme erittäin lahjakasta nuorta, kuvailee kapteeni Jarkko Nieminen.

Nieminen toivoi Suomelle kotiottelua jo ennen voitokasta Tunisian-matkaa.

- Erittäin hyvillä mielin menemme Taliin. Toivoin, että tilaisuus tulisi meille jossain vaiheessa, mutta upeaa, että kotiottelu tulikin näin nopeasti. Seuraava vastus Liettua on tosi kova, mutta ilman muuta voitettavissa, Nieminen vakuuttaa.

Ennen Davis Cupin kotiottelua järjestetään jälleen kolmipäiväinen valmistautumisleiri, johon Nieminen kutsuu pelaajia myös varsinaisen joukkueen ulkopuolelta.

- Ihan lähiaikoina kutsun pelaajat mukaan, kunhan olen varmistanut joukkueen pelaajien aikataulut. Kahdeksan pelaajaa pääsee leirille mukaan.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!