NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Harri Heliövaaralle komea tenniksen tuplamestaruus

18.3.2018 - 19:00:00


Harri Heliövaara on voittanut tenniksen ITF Futures -turnauksen Israelissa.

Ramat Hasharonissa käydyn turnauksen loppuottelussa kaatui isäntämaan Yshai Oliel selvin lukemin 6-1, 6-3. Heliövaara on juuri kuntoutunut loukkaantumisesta.

- Vielä pari päivää ennen tämän kisan alkua olin erittäin epävarma osallistumisestani, mutta kannatti jäädä! Kroppani tuntui paremmalta ja paremmalta joka päivä, ja sama tapahtui pelille, Heliövaara kommentoi.

- Alkukierrokset hoituivat rutiinilla, ja loppua kohden onnistuin erinomaisesti pelitaktiikoissani. Erityisesti eilen semifinaalissa ja tänään finaalissa sain pidettyä pelinkuvan juuri sellaisena kuin halusin, dominoin rystyllä ja sekoitin kämmenellä. Lisäksi tänään syötin paremmin kuin aiemmin tällä viikolla.

Kyseessä on Heliövaaran toinen kaksinpelin ITF Futures -turnausvoitto tänä vuonna. Edellinen tuli helmikuussa Loughboroughissa, Iso-Britanniassa.

Kaksinpelin lisäksi Heliövaara voitti Israelin-turnauksessa nelinpelin mestaruuden yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa. Suomalaiset veivät turnausvoiton vakuuttavasti, sillä he eivät hävinneet koko turnauksessa syöttöpeleistään ainuttakaan.

- Ei olisi voinut paremmin viikko mennä. Tästä on parin välipäivän jälkeen hyvä jatkaa vielä yhteen kisaan Tel Avivissa ennen Suomessa pelattavaa Davis Cupin ottelua, totesi Heliövaara.

Jo kertaalleen tennisuransa lopettanut Heliövaara, 28, oli ennen tennisviikkoa ATP-rankingilla 545.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miika Elomo teki jatkosopimuksen

18.3.2019 13:19:29