NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ranskan avoin tennisturnaus: 10 herkkua avauskierrokselle

25.5.2018 - 19:03:20


Ranskan avoimen tennisturnauksen pääsarjat käynnistyvät sunnuntaina. Kuten tavallista, Grand Slam -turnauksessa nähdään kihelmöiviä kamppailuita jo ensimmäisellä kierroksella.

Seuraavassa kymmenen herkkupalaa avauskierrokselle.

Rafael Nadal - Aleksander Dolgopolov: Massakenttien kuningas Nadal on jälleen täysin ylivoimainen ennakkosuosikki Roland Garrosin legendaarisilla kentillä. Onnekseen Rafa ei saanut liian helppoa vastustajaa, ja Dolgopolov tarjoaakin hyvän sparrauksen kohti jatkokierroksia.

Nicolas Mahut - Juan Martin del Potro: Del Potro hakee ensimmäistä Grand Slam -titteliään sitten vuoden 2009, mutta sitä tuskin tulee Pariisissa. ”Delpo” kuuluu tenniksen seuratuimpiin hahmoihin, ja sitkeä Mahut on kiintoisa haaste heti kärkeen.

Gilles Müller - Ernests Gulbis: Latvialainen Gulbis on käynyt maailmanlistalla kymmenentenä, mutta nyt hän joutui hakemaan pääsarjapaikan karsintojen kautta. Kiirettä pitää, sillä kokenut Müller on yksi maailman kovimmista syöttäjistä.

Frances Tiafoe - Sam Querrey: Tässä ottelussa tuskin nähdään massakenttätenniksen hienouksia, sillä amerikkalaispelaajat ovat parhaimmillaan nopeilla kentillä. Kokeneen ja nuoren amerikkalaisen välinen ”paikalliskamppailu” herättää silti erityishuomiota.

Novak Djokovic ja David Ferrer: Pelaajat saivat avauskierrokselle vastustajat karsinnoista. Jos Djokovic ja Ferrer voittavat, kohtaavat ikonipelaajat toisensa toisella kierroksella.

Naisten pääsarja

Garbine Muguruza - Svetlana Kuznetsova: Roland Garrosin avauspäivien ehdoton ykköskamppailu. Molemmat ovat Ranskan avoimien entisiä mestareita. Muguruza, 24, kävi viime kaudella maailmanlistan kärjessä. Kuznetsovan, 32, tähti on laskussa, mutta hän on aina kova haaste kenelle tahansa.

Serena Williams - Kristyna Pliskova: Serenan paluuta kentille on odotettu kiihkeästi. Nyt se tapahtuu. Supertähti saa sopivan lämmittelyvastustajan (jota ei tule sekoittaa huomattavasti taitavampaan siskoonsa Karolina Pliskovaan). On varsin mahdollista, että Roland Garrosilla toteutuu klassikko-ottelu Serenan ja Maria Sharapovan välillä.

Bethanie Mattek-Sands - Johanna Larsson: Larssonilla on uusi missio, sillä hän haluaa säilyttää asemansa Ruotsin ykkösenä (Rebecca Peterson on menossa ohi). Värikäs Mattek-Sands kerää aina yleisön mielenkiinnon.

Andrea Petkovic - Kristina Mladenovic: Mladenovic on vakiinnuttamassa paikan naisten tenniksen kärkipäässä, Petkovicilta on sen sijaan ote kirpoamassa. Roland Garrosin yllätysvalmiissa olosuhteissa kaikki on silti mahdollista.

Angelique Kerber - Mona Barthel: Kerber palautuu katastrofikaudestaan 2017. Avausottelussaan hän on ennakkosuosikki, mutta saksalainen maannainen Barthel valmistautuu heittämään kapuloita rattaisiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!