NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruohokenttäkausi edessä - vihdoin onnistumisia tililleen saanut Kontinen piti asemansa maailmanlistalla

11.6.2018 - 06:32:10


Henri Kontinen ja John Peers saivat muutaman onnistumisen tililleen tenniskauden toisessa Grand Slam -turnauksessa Pariisissa. Suomalaisaustralialainen pari eteni Ranskan avointen miesten nelinpelissä puolivälieriin saakka.

Kontinen ja Peers juhlivat heti tammikuun alussa Brisbanen ATP-turnauksen titteliä. He olivat voittaneet sen jälkeen yhteensä kolme ottelua yhdessä. Nyt niitä voittoja tuli kolme kappaletta yhdessä turnauksessa.

Kontinen säilytti asemansa maanantaina julkaistulla nelinpelin maailmanlistalla. Hän on yhä kahdeksantena. Peers on pykälää ylempänä.

Maailmanlistan kärkipaikkaa pitää hallussaan Kroatian Mate Pavic. Itävallan Oliver Marach on kakkosena, Puolan Lukasz Kubot kolmantena ja Brasilian Marcelo Melo neljäntenä. Peersin ja Kontisen edellä ovat myös yhdysvaltalaiskaksoset Bob Bryan ja Mike Bryan.

Ranskan avoimet voitanneet isäntämaan Nicolas Mahut ja Pierre-Hugues Herbert nousivat kumpikin yhdeksän sijaa maailmanlistalla. He ovat nyt heti Peersin ja Kontisen kannassa.

Roland Garrosin jäätyä taakse, on edessä ruohokenttäkausi. Kontisen verkkosvujen mukaan hän ja Peers pelaavat vain legendaarisen Queen´s Clubin turnauksen ennen Wimbledonia.

Wimbledon käynnistyy 2. heinäkuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!