NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Kolme kuukautta on pitkä aika" - ruohokenttien kuningas Federer teki paluun vajaa kolme viikkoa ennen Wimbledonia

14.6.2018 - 09:21:45


Roger Federer teki paluun tenniskentille keskiviikkona. Sveitsiläislegenda saattaa palata myös maailmanlistan kärkipaikalle ensi maanantaina.

Federer oli jättänyt toisena peräkkäisenä vuotena massakenttäkauden kokonaan väliin. Hän kukisti keskiviikkona ruoholla pelattavassa Stuttgartin ATP-turnauksessa Saksan Mischa Zverevin 3-6, 6-4, 6-2.

- Kolme kuukautta on pitkä aika. Se on pitempi kuin kausien välinen tauko. Tämä oli vaikeaa. Epäonnistuin muutamissa paikoissa avsuserässä. Sitten löysin rytmini, Federer kertoi ATP-kiertueen verkkosivuilla.

Federer hävisi maaliskuun puolivälissä Indian Wellsin Masters-turnauksen loppuottelussa Argentiinan Juan Martin Del Potrolle. Hän tippui heti perään Miamin Masters-turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Australian Thanasi Kokkinakisille.

- Tuntuu hyvältä voittaa jälleen. Hävisin kaksi edellistä otteluani. On mukava saada uusi startti täällä, Federer iloitsi.

Mikäli Federer etenee Stuttgartissa loppuotteluun saakka, nousee hän takaisin maailmanlistan kärkipaikalle Espanjan Rafael Nadalin ohi. Sveitsiläinen piti ykköspaikkaa hallussaan viimeksi toukokuun puolivälissä.

Wimbledonin Grand Slam -turnaus alkaa 2. heinäkuuta. Federer on juhlinut Britannian tennispyhätössä kahdeksan kertaa, viimeksi vuosi sitten.

- Olen superiloinen, että olen takaisin kiertueella. Tämä oli loistava startti, Federer totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26