NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Australian avointen palkintosumma kasvaa - myös muita uudistuksia kauden ensimmäiseen Grand Slamiin

10.10.2018 - 09:30:17


Australian avoimet käynnistää tuttuun tyyliin tenniskauden Grand Slam -turnauksien osalta tammikuussa. Rahaa on jälleen lisää jaossa ja muitakin uudistuksia nähdään.

Ensi vuoden turnauksen palkintosumma on 60,5 miljoonaa Australian dollaria eli reilut 37 miljoonaa euroa. Kymmenen prosentin kasvu jaetaan tasan miesten ja naisten kesken.

Pääsarjojen kaikkin otteluihin tulee 25 sekunnin syöttökello. Tarkoituksena on nopeuttaa otteluita. Lisäksi jokaisella 16 kentällä tulee olemaan mahdollisuus tarkistaa pelattu piste jälkikäteen elektronisen systeemin avulla.

Naisten karsintaan tullaan ottamaan 128 pelaajaa. Aikaisemmin luku oli 96. Nyt naisten karsinnassa on yhtä monta pelaajaa kuin miesten puolella.

- Olemme aina olleet ylpeitä siitä, että kuuntelemme pelaajia. Tänä vuonna olemme vieneet sen aivan uudelle tasolle. Tiimimme on käyttänyt paljon aikaa pelaajien, valmentajien ja heidän tiimiensä kanssa keskustelemiseen siitä, mikä on heille tärkeää, mistä he pitävät ja mitä muutoksia he haluavat, Australian avointen turnausjohtaja Craig Tiley kertoi naisten WTA-kiertueen verkkosivuilla.

Karsinnat alkavat Melbournessa 8. tammikuuta. Pääsarjat käynnistyvät 14. tammikuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55