NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hän on tällä hetkellä maailman paras pelaaja" - Djokovic hakee historiallista temppua ATP-finaaleissa sunnuntaina

18.11.2018 - 09:03:33


Serbian Novak Djokovicilla on tilaisuus historialliseen temppuun tenniksen ATP-lopputurnauksessa Lontoossa sunnuntaina. Djokovic kohtaa loppuottelussa Saksan Alexander Zverevin.

Djokovic jyräsi lauantain välierässään Etelä-Afrikan Kevin Andersonin 6-2, 6-2. Zverev löi Sveitsin Roger Federerin 7-5, 7-6 (7-5).

Djokovic on voittanut ATP-finaaliturnauksen viisi kertaa. Hänellä on sunnuntaina mahdollisuus nousta kuuden tittelin Federerin rinnalle. Pete Sampras ja Ivan Lendl voittivat aikanaan ATP-finaaliturnauksen myös viisi kertaa.

Kaikki neljä otteluaan voittanut Djokovic kukisti Zverevin lohkovaiheessa 6-4, 6-1. Djokovic ei ole hävinnyt vielä erääkään tällä viikolla Lontoossa.

- Novak on tällä hetkellä maailman paras pelaaja. Hänet on todella vaikea lyödä. Hän on tuskin hävinnyt otteluakaan viimeisen puolen vuoden aikana. Hän pelaa mahtavaa tennistä. Pitää olla parhaimmillaan, jos haluaa edes mahdollisuuden voittaa hänet. Toivottavasti pystyn siihen sunnuntaina, Zverev sanoi ATP-kiertueen verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21