NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuominen triplamestariksi ja Alopaeus, Blomqvist sekä Leikola tuplamestareiksi 12- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailuissa

25.3.2019 - 17:01:20


12- ja 16-vuotiaiden tenniksen SM-kilpailut saatiin päätökseensä Talin Tenniskeskuksella Helsingissä. 12-vuotiassa Emma Tuominen (Smash) pelasi triplamestariksi ja Felix Alopaeus (ETS) tuplamestariksi sekä 16-vuotiaissa tuplamestaruuksia juhlivat Clarissa Blomqvist (HVS) ja Otto Leikola (HVS).

Kaksinpelien finaaleissa Clarissa Blomqvist taisteli Suomen mestariksi tiukan kolmieräisen saattelemana Marissa Minettiä (TaTS) vastaan 6-4, 5-7, 6-0.

– Tuntuu tosi hyvältä! Vähän vaikeaa oli selän kanssa, mutta sain hoidettua ottelut. Olen tyytyväinen syöttööni ja palautuspeliini. Pitkästä aikaa kultaa, aika monta hopeaa on viime aikoina kaulaan ripustettu, kertoi Blomqvist Tennisliiton tiedotteessa.

Poikien puolella Otto Leikola onnistui voittamaan Oskar Stumpfin (HLK) 6-3, 6-4.

– Ei ihan paras pelini tänään, mutta sain hoidettua. Paljon joutui tekemään töitä – aika monta pitkää pallorallia pelattiin. Olen tyytyväinen kahteen kultaan, kommentoi Leikola.

Leikola ja Blomqvist juhlivat myös yhdessä sekanelinpelin voittoa, eli heistä tuli tuplamestarit. 16-vuotiaiden nelinpelien mestaruudet ottivat kaksikot Aada Inna(LTS)/Eeva Ristola (Smash-Kotka) ja Juho-Eric Biggs (SVS)/Andreas Sillaste(OVS).

12-VUOTIAAT: TUOMINEN JA ALOPAEUS HALLITSIVAT TAPAHTUMIA

Smashin Emma Tuominen onnistui täydellisesti 12-vuotiaiden kilpailuissa voittamalla kaksin- ja nelinpelin sekä sekanelinpelin. Felix Alopaeukselletuplamestaruus.

Kaksinpelien finaaleissa Tuominen voitti Lorna Pujalsin (HVS) 6-3, 6-2 ja Alopaeus kukisti Aku Salon (HVS) 6-1, 6-1.

– Tosi hyvin meni pelit. Kämmenlyönti oli vahvuuteni, kommentoi iloinen Tuominen.

– Hyvältä tuntui. Peruslyöntini toimivat läpi turnauksen, kertoi hymy huulillaan Alopaeus. Tuomisen täysonnistumisen kruunasivat nelinpelin ja sekanelinpelin mestaruudet. Nelinpelissä oli parina Emilia Lehtinen (HVS) ja sekanelinpelissä Niklas Korsström (GT). Poikien nelinpelin voittivat Alopaeus/Oskari Paldanius(Smash).

Lähde: Suomen Tennisliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!