NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Emma Laine on tyytyväinen Fed Cup-kotiturnauksen lohkoarvonnan tulokseen

14.4.2019 - 12:33:44


Tenniksen Suomen naisten maajoukkueen Fed Cup-kotiturnauksen lohkot arvottiin tänään virallisessa Official Draw -tilaisuudessa.

Fed Cupin Eurooppa/Afrikka III-ryhmän lohkojaot tehtiin Talin Tenniskeskuksella. Alunperin kymmenen joukkuetta piti saapua turnaukseen, mutta Kamerun jätti saapumatta paikalle - näin mukana on yhdeksän joukkuetta.

Suomi arvottiin neljän joukkueen lohkoon, jossa ovat myös Liettua, Malta ja Islanti. Otteluaikataulut julkaistaan sunnuntai-illan aikana. Suomelle on kerrottu joukkueen pelaavan heti avauspäivänä maanantaina.

- Ihan hyvä fiilis lohkosta, vaikka meidät arvottiinkin ykköseksi sijoitetun Liettuan lohkoon. Itseasiassa mieluummin valitsisin Liettuan kuin toiseksi sijoitetun Kyproksen. Yhteenvetona tiedämme nyt maat, keitä vastaan pelaamme ja nyt voimme toden teolla keskittyä tuleviin otteluihin, kommentoi kapteeni Emma Laine.

Lohkon sisällä joukkueet pelaavat kaikki kaikkia vastaan maanantain ja perjantain aikana. Sijoitusten perusteella pelataan turnauksen päätöspäivänä lauantaina sijoitusottelut. Lohkojen voittajat pelaavat vastakkain noususta II-ryhmään.

Ottelut alkavat maanantaista torstaihin klo 15.00 ja perjantaina sekä lauantaina klo 12:00. Yhdessä otteluparissa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Ottelupari pelataan yhdellä kentällä siten, että ensin pelataan kaksinpelit ja lopuksi nelinpeli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53