NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tenniksen Fed Cup: Suomelle vakuuttava voitto

15.4.2019 - 21:21:55


Suomen naisten tennismaajoukkue avasi Federation Cupin turnauksen vakuuttavalla 3-0-kotivoitolla Islannista.

Kaksinpeleissä voitokkaita olivat Mia Eklund ja Anastasia Kulikova. Ensin pelattiin kakkospelaajien ottelu, jossa Eklund kukisti Anna Soffia Grönholmin 6-0, 6-1. Heti perään oli Kulikova vieläkin murskaavampi voittaen islantilaisten ykköspelaajan Iris Staubin 6-0, 6-0. Kulikova ja Eklund olivat vastustajiaan edellä pelin jokaisella osa-alueella. Varsinkin suomalaisten lyöntien kovuudet aiheuttivat hankaluuksia vierailijoille.

- Tuntui hyvältä pelata kotiyleisön kannustuksen edessä. Tämä oli hyvä aloitus turnaukselle, kommentoi Kulikova.

- Tunsin ensimmäisissä peleissä hieman painetta, mutta sitten alkoi kulkemaan paremmin. Pelillisesti syöttöni toimi tänään hyvin, kertoi Eklund.

Päivän päätti nelinpeli, jossa Kulikova ja pelaaja-kapteeni Emma Laine jatkoivat kaksinpelien mukaisella linjalla. Tiimi Staub-Grönholm oli aseeton suomalaisten vahvojen syöttöjen ja hyökkäävän pelin kanssa. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin lukemat 6-0, 6-0.

- Hyvä alku, yllättävän vähän tytöt jännittivät. Meidän valmistautumisemme sujui erinomaisesti ja tänään se näkyi myös kentällä. Olemme odottaneet turnauksen alkua ja hienoa, että saimme hyvän startin, tiivisti kapteeni Laine päivän kulun.

Päivän kahdessa muussa ottelussa voittoja juhlivat Pohjois-Makedonia ja Kypros. Pohjois-Makedonia voitti Kongon 3-0 ja Kypros Kosovon niukasti 2-1.

Naisten ottelut jatkuvat jo tiistaina, kun vastaan asettuu Malta klo 15:00 alkaen. Avauspäivän tapaan päivä aloitetaan kakkospelaajien kaksinpelillä, jonka jälkeen pelataan ykköspelaajien ottelu sekä nelinpeli. Pelaavat kokoonpanot julkaistaan tuntia ennen otteluiden alkua.

- Tunnen Maltan ykköspelaajan, joka on selvästi parempi kuin tämän päiväiset vastustajat. Selvästi kovempi joukkue on huomenna vastassa, päätti Laine. Tiistaina pelataan myös seuraavat ottelut: B-lohkon Pohjois-Makedonia - Kosovo ja Kypros -

Algeria sekä Suomen lohkon ottelu Liettua - Islanti.

Lähde: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55