COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Meinasi usko loppua” – Niklas-Salmiselle upea voitto tenniksen Tampere Openissa

23.7.2019 - 23:19:14


Tenniksen Tampere Openissa kotiyleisönsä edessä pelaava Patrik Niklas-Salminen (ATP-668) antoi yleisölle vastinetta koko rahan edestä. Niklas-Salminen oli ongelmissa italialaista Alessandro Begaa (ATP-355) vastaan, mutta käänsi ottelun itselleen erän takaa-ajoasemasta kahden tiebreikin avulla erin 4-6, 7-6, 7-6. Ottelu kesti yli kaksi ja puolituntia.

– En ihan hetkeen ole tällaista ottelua pelannut. Tiesin vastustajan hyvin, sillä olin kaksi kertaa hävinnyt hänelle viime vuonna. Hieman meinasi uskokin loppua, mutta taistelin kovasti. Piste pisteeltä etenin ja positiivisuuden kautta ammensin voimia. Yleisö auttoi myös paljon lopussa, kertoi tyytyväinen Niklas-Salminen.

Sen sijaan Harri Heliövaara (ATP-471) taipui niukasti venäläiselle, talven TEHO Sport Tennisliigassa Smash-Kotkaa edustavalle, Ivan Nedelkolle (ATP-542) 4-6, 6-3, 1-6.

Nelinpelissä nähtiin vakuuttava suomalaisesitys, kun Eero Vasa ja Patrick Kaukovalta marssivat puolivälieriin voitolla ranskalaisparista Sadio Doumbia/Fabien Reboul 6-3, 6-4.

– Hyvät fiilikset! Pelimme kulki juuri niin kuin odotimmekin – aggressiivisen pelin kautta saimme ottelun kotiin, kertoi Vasa.

– Ei olla vuoteen pelattu Eeron kanssa, mutta molemmilla on hyvää kokemusta nelinpelistä Yhdysvalloista yliopistokentiltä. Siellä olemme vuoden kehittyneet ja nyt olemme vähän parempia ja kokeneempia, jatkoi Kaukovalta.

Toisen suomalaisparin Roni Rikkonen/Ilari Vesanen matka taittui avauskierroksella upeasta taistelusta huolimatta. Venäläiset Nedelko ja Alexander Zhurbin etenivät jatkoon erin 6-2, 1-6, 5-10. Vasa ja Kaukovalta odottavat puolivälierävastustajikseen voittajia ottelusta Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen – [3] Andrea Pellegrino/Andrea Vavassori (ITA).

Naisten $15,000 ITF World Tennis Tourin kaksinpelissä nähtiin tiistaina kolme suomalaista. Martina Minetti yritti aamulla kohti pääsarjaa, mutta joutui taipumaan venäläiselle Sofiia Likhachevalle 3-6, 2-6.

Pääsarjassa nähtiin suomalaisten välinen ottelu, kun vastakkain olivat tamperelaiset Emilia Hartmanja Lotta Heiskanen. Hartmanin peruslyönnit olivat hyvässä kunnossa ja hän eteni ensimmäistä kertaa urallaan ammattilaisturnauksen toiselle kierrokselle erin 6-0, 6-1.

Nelinpelin puolella urakkansa aloitti Anastasia Kulikova yhdessä australialaisen Isabella Bozicevicin kanssa. Ykköseksi sijoitetut Kulikova/Bozicevic voittivat avausottelunsa tiukasti kolmessa erässä. Tamperelaisten Mariella ja Martina Minettin oli taipuminen avauskierroksella.

Lähde: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!