NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kapteeni Jarkko Nieminen odottaa innoissaan Suomen ja Itävallan kohtaamista: ”Fiilis on loistava”

10.9.2019 - 18:57:45


Suomi ja Itävalta iskevät yhteen Espoossa pelattavassa tennismaaottelussa, johon on myyty ennakkoon jo yli 6000 pääsylippua. Suomen joukkueen kapteenina toimii Jarkko Nieminen ja Itävaltaa kipparoi Stefan Koubek.

Suomen joukkue asteli tänään ensimmäistä kertaa Metro Areenan kentälle. Kapteeni Niemisen joukkueen muodostavat Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa.

- Kaksi hyvää treeniä takana. Kaikki joukkueen pelaajat treenasivat tänään. Fiilis on loistava, hienot puitteet ja kun tiedetään, että lippuja on mennyt niin on varmasti hieno tapahtuma tulossa, kommentoi Nieminen.

- Kaikki ovat todella innoissaan ja jokaiselle on kunnia-asia päästä edustamaan Suomea. Pukukopissa on rento, iloinen ja tuttu positiivinen meininki - aivan kuten viimekin vuonna.

38-vuotias Nieminen ja 42-vuotias Koubek kohtasivat toisensa viimeksi, kun Itävalta ja Suomi kohtasivat vuonna 2003. Tuolloin Nieminen poistui kaksikon ottelusta kentältä voittajana, mutta Itävalta voitti maaottelun 3-2. Itävalta on voittanut maiden väliset kaikki viisi maaottelua.

- Hauska oli nähdä Koubek pitkästä aikaa ja toivottaa tervetulleeksi Suomeen. Hänen kanssaan olen kiertänyt ja treenannut paljon aikoinaan.

Itävallan joukkueen muodostavat maailmanlistan viides Dominic Thiem, Dennis Novak, Sebastian Ofner ja nelinpeliin Oliver Marach/Jürgen Melzer.

- Olen täällä parhaalla mahdollisella joukkueellamme. Kaikki on mennyt tähän asti hyvin, mutta Davis Cupissa ei voi ikinä tietää mitä tuleman pitää. Siksi keskitymme ja valmistaudumme parhaalla mahdollisella tavalla saadaksemme itsestämme kaiken irti perjantaina ja lauantaina, kertoi Koubek.

- Kaikki tietävät Thiemin kovuuden ja hänen lisäkseen ovat Novak ja Ofner molemmat kovia pelaajia, jotka ovat hieman top100 ulkopuolella. Lisäksi Melzer ja Marach muodostavat kovan nelinpeliparin. Kokonaisuudessaan Itävalta on paperilla ihan maailmanlohko-tason joukkue. Odotamme heidän tuomaa haastettaan innolla ja ennakkoluulottomasti haastamme heidät, päätti Nieminen.

Pelaavat kokoonpanot selviävät torstaina iltapäivällä järjestettävässä arvontatilaisuudessa. Joukkueilla on mahdollisuus muuttaa vielä kahta pelaajaa tuntia ennen virallista arvontaa.

Kuva: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

21.2.2020 08:20:18