NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen nelinpeliässät Kontinen ja Heliövaara edenneet välieriin turnauksissaan

17.10.2019 - 19:21:49


Suomen nelinpeliässät Henri Kontinen ja Harri Heliövaara ovat edenneet välieriin turnauksissaan. Kontinen tavoittelee mestaruutta ATP-turnauksessa Tukhomassa ja Heliövaara ATP Challenger -turnauksessa Saksassa.

29-vuotiaan Kontisen (nelinpelin ATP-26) rinnalla ei ole tällä viikolla vakiopari John Peers, vaan ranskalainen 35-vuotias Edouard Roger Vasselin (nelinpelin ATP-15). Sijoittamattomat Kontinen ja Roger-Vasselin eivät ole hävinneet erääkään pelaamissaan otteluissa. Avauskierroksella kaatuivat yhdysvaltalaiset Reilly Opelka/Taylor Fritz 6-4, 6-4 ja puolivälierässä toiseksi sijoitettu kaksikko Ivan Dodig/Filip Polasek 7-6, 7-5. Voitto toiseksi sijoitetuista oli Kontiselle mieluisa, sillä kyseinen pari hengittää Kontisen ja Peersin niskaan taistelussa Lontoon ATP Finals -päätösturnauspaikoista. Kontinen/Peers on tällä hetkellä seitsemäntenä ja näin mahtumassa mukaan kauden kahdeksan parhaan parin finaalitapahtumaan.

Välierässä asettuu vastaan neljänneksi sijoitettu pari Wesley Koolhof/Fabrice Martin.

30-vuotias Heliövaara (nelinpelin ATP-157) ja ukrainalainen Ilya Marchenko (kaksinpelin ATP-274) voittivat reilu viikko sitten ATP Challenger -turnauksen Kazakstanissa. Nyt parivaljakko on jatkanut väkevää menoaan Saksassa. Sijoittamaton pari voitti ensimmäisessä ottelussaan espanjalaiset Sergio Martos Gornesin ja Roberto Ortega-Olmedon 6-3, 7-6. Torstaisessa puolivälierässä kaatui Kazakstanin finaalissakin vastassa olleet neljänneksi sijoitetut puolalaiset Karol Drzewiecki/Szymon Walkow 6-1, 6-4. Drzewiecki pelasi viime viikonloppuna myös Suomessa TEHO Sport Tennisliigaa Grani Tenniksen riveissä.

Välierässä tulee olemaan vastassa voittajat sijoittamattomien parien välisestä ottelusta Quentin Halys/Tristan Lamasine – Kai Lemstra/Sven Lemstra.

Lähde: Suomen Tennisliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!