Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuorten ATP-pelaajien finaaliturnauksen välieräparit selvillä – Ruotsin ja Norjan lupaukset jäivät lohkovaiheeseen

8.11.2019 - 11:12:51


Tenniksen nuorten ATP-pelaajien finaaliturnauksen, Next Gen ATP Finalsin, neljä parasta pelaajaa on selvillä.

Milanossa pelattavaan turnaukseen pääsi mukaan kahdeksan 21-vuotiasta pelaajaa, ja pelaajat jaettiin kahteen neljän pelaajan lohkoon.

Lohkovaihe päättyi torstaina, ja kummastakin lohkosta eteni kaksi parasta välieriin. A-lohkosta jatkoon painelivat Alex De Minaur ja Miomir Kecmanovic. B-lohkon kaksi parasta olivat Frances Tiafoe ja Jannik Sinner.

Turnauksen suosikki, maailmanlistan 18:ntena oleva De Minaur kohtaa semifinaaleissa Tiafoen. Toisessa ottelussa kohtaavat Sinner ja Kecmanovic. Ottelut pelataan tänään.

Turnauksessa nähtiin myös pohjoismaista väriä, kun Norjan suurlupaus Casper Ruud pelasi A-lohkossa ja Ruotsin suurlupaus Mikael Ymer B-lohkossa. Molemmat heistä voittivat yhden ottelun, mutta kummankin urakka päättyi lohkovaiheeseen. Suomen Emil Ruusuvuori ei päässyt turnaukseen mukaan, mutta hänen kisakutsunsa ei jäänyt kauas, sillä Ruusuvuori oli valintalistalla 14:s.

Turnauksessa ei ole paikan päällä kaikki maailman parhaat alle 21-vuotiaat pelaajat. Muun muassa maailmanlistan kuudentena oleva Stefanos Tsitsipas jätti turnauksen väliin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!